X-GRIP (XG-LINKAGEKTM) Himbavédő KTM SX SXF Husqvarna TE FE 2017-2019 (Fekete * Kék)

Gyártó:
Cikkszám:
756248
Gyári cikkszám:
XG-LINKAGEKTM

68399.999979

53858.2677

68 400 Ft

Nettó: 53 858 Ft

X-GRIP (XG-LINKAGEKTM) Himbavédő KTM SX SXF Husqvarna TE FE 2017-2019 (Fekete * Kék)

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP (XG-LINKAGEKTM) Himbavédő KTM SX SXF Husqvarna TE FE 2017-2019 (Fekete * Kék)

A kiváló minőségű X-GRIP XG-LINKAGEKTM Himbavédő speciálisan a KTM SX, SXF és Husqvarna TE, FE modellekhez készült, amelyek 2017 és 2019 között készültek. Ez a himbavédő a motorosok számára rendkívül fontos kiegészítő, hiszen hatékonyan védi a motorkerékpár alvázát és felfüggesztését a durva terep által okozott sérülésektől. Az X-GRIP híres a robusztus és strapabíró termékeiről, és ez a himbavédő sem kivétel.

Kiemelkedő védelem és tartósság

Az X-GRIP linkvédő egy tartós és megbízható védelmet nyújt, amely megakadályozza a motorkerékpár alvázának és felfüggesztésének károsodását. A masszív anyagokból készült himbavédő ellenáll a kavicsok, kövek és egyéb tereptárgyak ütésének, miközben megőrzi a motorkerékpár akadálytalan mozgását. A fekete és kék színkombináció nemcsak esztétikus, hanem illik a KTM és Husqvarna dizájnjához is.

Egyszerű telepítés

Az X-GRIP himbavédő telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A precíz illeszkedésnek köszönhetően nem szükséges külön szerszámkészlet vagy speciális ismeretek a felszereléshez, így a motorosok rövid idő alatt elvégezhetik a munkát. A cég nagy figyelmet fordít arra, hogy termékei könnyen használhatóak legyenek, és a telepítési útmutató részletes lépéseket tartalmaz, ami megkönnyíti a folyamatot.

Maximális teljesítmény terepen

Az X-GRIP linkvédő nem csupán védi a motorkerékpárt, hanem hozzájárul a motor terepen nyújtott teljesítményéhez is. Az innovatív dizájn minimalizálja a súlyt, így nem befolyásolja negatívan a motor egyensúlyát vagy kezelhetőségét. Ez különösen fontos azok számára, akik versenyeken vagy extrém terepviszonyok között használják a motorjukat.

Kompatibilitás

  • KTM SX 2017-2019
  • KTM SXF 2017-2019
  • Husqvarna TE 2017-2019
  • Husqvarna FE 2017-2019

A pontos kompatibilitás érdekében bölcs dolog ellenőrizni a motorkerékpár modelljét és évjáratát a vásárlás előtt. Ez a termék kizárólag az említett modellekhez készült, és nem biztosít optimális védelmet más típusokhoz.

Összegzés

Az X-GRIP XG-LINKAGEKTM Himbavédő a motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, amely maximalizálja a biztonságot és a teljesítményt egyaránt. A strapabíró anyagok, egyszerű telepítés és esztétikus dizájn mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék kiváló választás legyen minden KTM és Husqvarna tulajdonos számára. Ne kockáztassa motorja épségét; válassza az X-GRIP himbavédőt, és biztosítsa motorja védelmét minden terepen!

Cikkszám: 756248
Gyári cikkszám: XG-LINKAGEKTM
#Szín Fekete
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges