X-GRIP (XG-LINKAGEBETA) Himbavédő Beta RR 2T 4T 2013-2019 (FEKETE * KÉK)

Gyártó:
Cikkszám:
756249
Gyári cikkszám:
XG-LINKAGEBETA

80899.999998

63700.7874

80 900 Ft

Nettó: 63 701 Ft

X-GRIP (XG-LINKAGEBETA) Himbavédő Beta RR 2T 4T 2013-2019 (FEKETE * KÉK)

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP (XG-LINKAGEBETA) Himbavédő Beta RR 2T 4T 2013-2019 (FEKETE * KÉK)

Az X-GRIP Himbavédők kategóriában webshopunk egy rendkívüli termékkel szolgál a motorosok számára. Az X-GRIP (XG-LINKAGEBETA) Himbavédő kifejezetten a Beta RR 2T és 4T 2013-2019 közötti modellekhez készült, hogy tökéletesen illeszkedjen és optimális védelmet nyújtson az első himbák számára. Legyen szó hobbi vagy profi motorosról, ez a termék garantáltan megtartja a futómű elvárt szintjét és minimalizálja a sérülések kockázatát.

Fő jellemzők és előnyök:

  • Kiváló minőségű anyag: Az X-GRIP Himbavédő strapabíró és tartós anyagból készült, amely ellenáll a legkeményebb környezeti hatásoknak is. A fekete és kék színek harmonikus egyensúlyát kínálja, így esztétikai értéke is kiemelkedő.
  • Precíz illeszkedés: Speciálisan a Beta RR 2T és 4T 2013-2019 modellekhez tervezve, így a beszerelés gyors és egyszerű. Nem kell külön szerszámokat vagy szakembert hívni a telepítéshez.
  • Védelem: Megfelelően védi az első himbát a kőfelverődésektől, sártól és egyéb szennyeződésektől, amelyek károsíthatják a motor alkatrészeit. Ezzel növeli a futómű élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.
  • Kényelmes használat és karbantartás: Az anyag könnyen tisztítható és ellenáll a használatból adódó kopásnak, így hosszú távon is megbízhatóan szolgál.

Felhasználási terület:

Ezen himbavédő ideális választás minden motoros számára, aki egyaránt fontosnak tartja a motorjuk teljesítményének fenntartását és az alkatrészek védelmét. Legyen szó off-road vagy terep motorozásról, az X-GRIP Himbavédő mindig biztosítja a legmagasabb szintű védelmet.

Összegzés:

Az X-GRIP (XG-LINKAGEBETA) Himbavédő Beta RR 2T 4T 2013-2019 (FEKETE * KÉK) egy prémium kategóriás motoralkatrész, amely jelentősen növeli a motor megbízhatóságát és élettartamát. Webshopunkban most kedvező áron érhető el, hogy minden motoros számára elérhetővé váljon ez a kiváló védelmi megoldás. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és védje meg motorját a legjobb himbavédővel, amelyet az X-GRIP kínál!

Látogasson el a webshopunkba, és fedezze fel további kiváló termékeinket, amelyekkel maximalizálhatja motorozási élményét!

Cikkszám: 756249
Gyári cikkszám: XG-LINKAGEBETA
#Szín Fekete
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges