X-GRIP (XG-2321) TITAN PIRANHAS lábtartó Honda CR/CRF, 2002

Gyártó:
Cikkszám:
870150
Gyári cikkszám:
XG-2321

118699.999963

93464.5669

118 700 Ft

Nettó: 93 465 Ft

X-GRIP (XG-2321) TITAN PIRANHAS lábtartó Honda CR/CRF, 2002

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP (XG-2321) TITAN PIRANHAS lábtartó Honda CR/CRF, 2002 egy kimagasló minőségű lábtartó, amelyet speciálisan arra terveztek, hogy a lehető legjobb teljesítményt és kényelmet nyújtsa a motorosok számára. Ez a termék az osztrák X-GRIP gyártó nevéhez fűződik, akik a motoralkatrészek és kiegészítők piacán szerzett többéves tapasztalataik alapján fejlesztették ki ezt az innovatív lábtartót.

A TITAN PIRANHAS lábtartó különleges kialakításának köszönhetően rendkívül strapabíró és hosszú élettartamot ígér. A titán anyaghasználat rendkívül könnyűvé és egyben erőssé teszi a lábtartót, amely így a legnagyobb igénybevételeket is könnyedén elviseli. Az edzett acél tüskék biztosítják a kiváló tapadást, így a motoros mindig stabilan tartja a lábát még a legnehezebb terepen is.

A Honda CR/CRF 2002 modelljeihez kifejlesztett X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartó könnyedén felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a már meglévő lábtartó konzolokra. A felszerelés egyszerűsége és a kompatibilitás miatt a motorosok gyorsan és problémamentesen cserélhetik ki a régi lábtartóikat, és élvezhetik az új termék által nyújtott előnyöket.

A X-GRIP márka mindig is híres volt az innovatív megoldásairól és a kiváló minőségű anyaghasználatról. Az XG-2321 modell sem kivétel ez alól. A lábtartó tervezésekor figyelembe vették a motorosok visszajelzéseit és a legmodernebb technológiai újításokat alkalmazták. Az eredmény egy olyan lábtartó, amely minden téren megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartó tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást és keresik a legjobb megoldásokat motorkerékpárjuk fejlesztéséhez. Legyen szó versenyzésről vagy hétvégi kirándulásokról, ez a lábtartó mindig biztosítja a stabil és kényelmes lábtartást.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű titán anyag
  • Edzett acél tüskék a kiváló tapadás érdekében
  • Könnyű, mégis rendkívül strapabíró
  • Könnyű felszerelhetőség
  • Kifejezetten a Honda CR/CRF 2002 modelljeihez fejlesztve

Ne habozzon, válassza a X-GRIP (XG-2321) TITAN PIRANHAS lábtartó Honda CR/CRF, 2002 modellt, és tapasztalja meg a legjobb minőséget és teljesítményt, amit az X-GRIP kínálhat!

Cikkszám: 870150
Gyári cikkszám: XG-2321
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges