X-GRIP Track Arrow (Piros * Zöld) 50 db

Gyártó:
Cikkszám:
977191

2980.69

2347.0000

2 981 Ft

Nettó: 2 347 Ft

X-GRIP Track Arrow (Piros * Zöld) 50 db

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházat szaküzletében, ahol a legjobb minőségű termékeket kínáljuk a szenvedélyes motorosok számára. Bemutatjuk a X-GRIP Track Arrow (Piros * Zöld) 50 db terméket, amely nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki komolyan veszi a versenyzést és a pályán nyújtott teljesítményt.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Termék Leírása

Az X-GRIP Track Arrow a motorozási élmény fokozására tervezték, különösen a versenypályákon. Ez a termék egy csomagban 50 db kiváló minőségű nyílvesszőt kínál, amelyek speciális piros és zöld színkombinációban érkeznek. Ezek az irányjelzők kritikus szerepet játszanak a pályán, segítve a motorosokat abban, hogy a legjobb nyomvonalat kövessék és optimalizálják teljesítményüket.

Fő Jellemzők

  • Kiváló Minőség: Az X-GRIP termékek híresek tartósságukról és megbízhatóságukról. Ezek az irányjelzők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a kopásnak.
  • Színkombináció: Piros és zöld színekkel könnyen észrevehetőek, így segítik a biztonságos és pontos pályán való navigációt.
  • Egyszerű Telepítés: Az irányjelzők egyszerűen telepíthetőek bármilyen motorkerékpárra, és könnyedén eltávolíthatóak, amikor nincs rájuk szükség.
  • Rugalmas Használat: Versenypályákon és különféle terepeken egyaránt használható, így többféle motorozási körülményhez is alkalmazkodik.

Miért Válassza az X-GRIP Track Arrow-t?

Az X-GRIP Track Arrow egy professzionális választás azok számára, akik komolyan veszik a motorozást. Ezek az irányjelzők különösen hasznosak a versenyzők számára, mivel segítik a legjobb nyomvonal követését és az optimális teljesítmény elérését. Az egyszerű telepítés és a tartós anyagok biztosítják, hogy ezek az irányjelzők hosszú távon is megbízhatóan szolgálják a motorosokat.

Felhasználási Tippek

Az irányjelzőket helyezze el a pálya kritikus pontjain, hogy segítsék a kanyarok és egyenes szakaszok optimális bejárását. A piros és zöld színek kombinációjának köszönhetően könnyedén megkülönböztetheti őket, és gyorsan reagálhat a pálya változásaira. Ezenkívül gondoskodjon arról, hogy rendszeresen ellenőrizze az irányjelzők állapotát, és szükség esetén cserélje ki őket, hogy mindig biztos lehessen a legjobb teljesítményben.

Rendelje Meg Most!

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy javítsa motorozási teljesítményét és biztonságát az X-GRIP Track Arrow (Piros * Zöld) 50 db termékkel. Rendelje meg most a webshopunkban, és fedezze fel a motorozás új dimenzióját! Az X-GRIP termékekkel garantáltan a legjobbat kapja.

Cikkszám: 977191
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges