X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs - BETA RR,2T,200,2019- (XG-2307)

Gyártó:
Cikkszám:
970739
Gyári cikkszám:
XG-2307

65000.000048

51181.1024

65 000 Ft

Nettó: 51 181 Ft

X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs - BETA RR,2T,200,2019- (XG-2307)

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs - BETA RR,2T,200,2019- (XG-2307)

A motoros világban, ahol a teljesítmény és megbízhatóság kulcsfontosságú, nagyon fontos a motor alkatrészeinek védelme. Az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs kifejezetten a BETA RR,2T,200,2019- modellsorozathoz lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a rezonátor optimális védelmét és növelje annak élettartamát.

Prémium minőség és tartósság

Az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs, az X-GRIP-től, egy prémium minőségű termék, amely rendkívül tartós és ellenálló anyagokból készült. Szénszálas konstrukciója kis súlyt és nagy szilárdságot biztosít, így nem növeli jelentősen a motor terhelését, ugyanakkor kiváló védelmet nyújt a rezonátornak a sérülések ellen. Ez különösen fontos azon motorosok számára, akik gyakran vesznek részt kemény terepen vagy off-road versenyeken.

Könnyű felszerelés

Az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs kifejezetten a BETA RR,2T,200,2019- modellekhez lett tervezve, így a felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő pajzs tökéletesen passzoljon a motorhoz, és maximális védelmet nyújtson anélkül, hogy akadályozná a rezonátor működését.

Ellenálló anyagok és kiváló kialakítás

A szénszálas anyagok nem csak könnyűek, de rendkívül ellenállóak is a hővel, ütéssel és kopással szemben. Ez a védő pajzs különösen ellenáll a nagy sebességnél és nehéz terepen történő használat során előforduló mechanikai behatásoknak. Ennek köszönhetően az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzsot hosszú távon is használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene az alkatrész károsodása miatt.

Esztétikus megjelenés

Az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó. A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely biztosan felkelti a figyelmet mindenki számára. Az elegáns dizájn kiválóan kiegészíti a motor megjelenését, és hozzájárul ahhoz, hogy még jobban nézzen ki a gép.

Kiváló választás minden motoros számára

Legyen szó amatőr vagy profi motorosról, az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzs tökéletes választás mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék motorjuk védelmét és teljesítményét. A könnyű felszerelhetőség, a prémium minőségű anyagok és a kiváló kialakítás mind biztosítják, hogy ez a termék hosszú távon is megállja a helyét bármilyen körülmények között.

Ne hagyja, hogy a rezonátora sérülések következtében meghibásodjon! Védje motorkerékpárját az X-GRIP szénszálas rezonátor védő pajzzsal, és biztosítsa annak hosszú élettartamát és megbízható működését.

Cikkszám: 970739
Gyári cikkszám: XG-2307
Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019, 2020, 2021, 2022

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges