X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet X-GRIP V2 & KTM OEM (Első * Hátsó) kerék XG-260* számára

Gyártó:
Cikkszám:
972674
Gyári cikkszám:
XG-260*

14400.000029

11338.5827

14 400 Ft

Nettó: 11 339 Ft

X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet X-GRIP V2 & KTM OEM (Első * Hátsó) kerék XG-260* számára

  • Első
  • Hátsó
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet X-GRIP V2 & KTM OEM (Első * Hátsó) kerék XG-260* számára

Fedezd fel az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készletet, amelyet kifejezetten az X-GRIP V2 és KTM OEM első és hátsó kerekekhez terveztek (modell XG-260*). Ha megbízhatóságra, tartósságra és teljesítményre vágysz motorod számára, ez a kerék távtartó készlet a tökéletes választás számodra!

Termék leírása

Az X-GRIP egy jól ismert és elismert gyártó a motoralkatrész piacán, akinek termékei magas minőségűek és megbízhatóak. Az új X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet kimagasló tartósságot és tökéletes illeszkedést biztosít az X-GRIP V2 és a KTM OEM első és hátsó kerekekhez. Mindegyik távtartót gondosan tervezték és gyártották a legszigorúbb minőségi szabványok szerint, hogy biztosítsák a sima és biztonságos utazást, bármilyen terepen is legyen.

Főbb tulajdonságok

  • Kiváló minőség: Az anyagok gondos kiválasztása és a precíz gyártási folyamat garantálja a kiváló tartósságot és megbízhatóságot.
  • Egyszerű telepítés: Az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet könnyen és gyorsan telepíthető, így időt és energiát takaríthat meg.
  • Tökéletes illeszkedés: A készlet speciálisan az X-GRIP V2 és KTM OEM első és hátsó kerekekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít.
  • Rugalmas használat: Kiválóan alkalmas minden típusú terepre, legyen szó akár útmenti kalandozásról, akár off-road túrákról.

Miért válassza az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készletet?

Az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet választása számos előnnyel jár. Az X-GRIP márkanév már önmagában is garancia a magas minőségre és a megbízhatóságra. Ez a készlet kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik komolyan veszik a motorkerékpárjuk karbantartását és optimalizálni szeretnék annak teljesítményét. Az X-GRIP innovatív megoldásai és a precíz gyártás biztosítja, hogy mindig a legjobb élményt nyújtja a motorosok számára.

Használati útmutató

A kerék távtartó készlet telepítése egyszerű és gyors. A csomag tartalmazza a szükséges útmutatókat és eszközöket, amelyek segítenek a zökkenőmentes telepítésben. Győződj meg róla, hogy minden alkatrész megfelelően illeszkedik és stabilan rögzített a motorodhoz a maximális biztonság érdekében.

Vásárolj most az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készletből

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a legjobbat add a motorodnak! Rendeld meg az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készletet a webshopunkban, és élvezd a kiváló minőséget és teljesítményt bármilyen terepen. Az X-GRIP SHERCO Kerék távtartó készlet tökéletes választás minden motoros számára, aki nem akar kompromisszumot kötni.

Kattints ide a vásárláshoz és tedd kosárba most!

Cikkszám: 972674
Gyári cikkszám: XG-260*
#Típus Első
#Típus Hátsó
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges