X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db

Gyártó:
Cikkszám:
977192

2114.55

1665.0000

2 115 Ft

Nettó: 1 665 Ft

X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Ismerd meg a X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db című termékünket, amely kiváló minőségű anyagokból készült, hogy a legjobban szolgálja téged, legyen szó versenyekről, túrákról vagy mindennapi használatról. Ez a pályajelző páratlanul tartós és kiváló láthatóságot biztosít bármilyen időjárási körülmények között.

Főbb tulajdonságok:

  • Színek: Piros * Zöld
  • Kiszerelés: 25 db
  • Minőség: X-GRIP gyári minőség
  • Anyag: Környezetbarát, tartós műanyag

Miért válaszd a X-GRIP Pályajelzőt?

Az X-GRIP egy elismert márka a motoros közösségben, melynek termékei rendkívül magas minőséget képviselnek. A pályajelzők különösen fontosak versenyeknél, túráknál és egyéb motoros eseményeknél, ahol a megfelelő jelölés elengedhetetlen.

Ennek a X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db készletnek számos előnye van:

  • Biztos láthatóság: A piros és zöld színek kontrasztja biztosítja, hogy a pályajelzők jól láthatóak legyenek még rossz látási viszonyok között is.
  • Könnyű telepítés: A jelzők könnyen és gyorsan elhelyezhetőek bármilyen felületen, legyen szó aszfaltról, földútról vagy sárga közúti jelzésekről.
  • Tartósság: A kiváló minőségű műanyag biztosítja, hogy a jelzők ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú ideig használhatók legyenek.

Alkalmazási területek

A X-GRIP Pályajelző rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Használhatod versenyeken, túrákon, edzéseken vagy bármilyen motoros eseményen. Kiváló választás mind a profi versenyzőknek, mind a szabadidős motorosoknak, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy jól láthatóan jelzik a pályát.

Rendeld meg most a X-GRIP Pályajelző (Piros * Zöld) 25 db csomagot webshopunkból, és élvezd a biztonságosabb, szervezettebb motoros élményeket!

Vissza a Motoralkatrész Kategóriába

Cikkszám: 977192
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges