X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518

Gyártó:
Cikkszám:
965363
Gyári cikkszám:
XG-2518

1277.62

1006.0000

1 278 Ft

Nettó: 1 006 Ft

X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518: A Tökéletes Tapadásért

A különleges motorozás szenvedélyeseinek semmi sem lehet fontosabb, mint a megbízhatóság és a kényelem. Az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 azon termékek közé tartozik, amelyek kimagasló tapadást és védelmet biztosítanak motorod számára. Az X-GRIP gyártó híres a magas minőségű motoralkatrészekről, és ezzel a matricával sem lesz másként.

Kiváló Minőség és Strapabírás

Az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 olyan anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a maximális tapadást. Az ellenálló felületének köszönhetően a matrica nem kopik le könnyen, még a legkeményebb terepeken sem. Megvédheti a motor érzékeny felületeit a karcolásoktól és más sérülésektől, így megőrizve annak esztétikai és funkcionális állapotát.

Egyszerű Felhelyezés

Az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 matricát rendkívül egyszerű felhelyezni. A termék hátoldalán található öntapadós réteg segítségével néhány perc alatt felhelyezhető bárhová a motoron, ahol szükséged van extra tapadásra. Nincs szükséged semmilyen speciális eszközre vagy szakértelemre, így gyorsan és kényelmesen elvégezhető a matrica felhelyezése.

Sokoldalú Felhasználás

Ez a matrica nemcsak a tapadást növeli, hanem a motorod megjelenését is feldobja. A modern és dizájnos kialakítás tökéletesen illeszkedik bármilyen motor stílusához. Nem számít, hogy terepmotort vagy sportmotort használsz, az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 minden esetben kiváló választás.

Tökéletes Ajándék Motorosoknak

Ha van olyan ismerősöd, aki imád motorozni, vagy netán szenvedélyes motoros vagy, az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 tökéletes ajándék lehet. Olyan termékről van szó, ami nem csupán praktikus, hanem a motoros életstílus fontos részévé válik.

Összegzés

Az X-GRIP NO Slip Sticker XG-2518 egy igazi gyöngyszem a motoros kiegészítők között. Megbízható tapadást, védelmet és stílust kínál, mindezt az egyszerű felhelyezhetőség és a tartósság jegyében. Ha fontos számodra a motorod állapotának megóvása és a komfortos motorozás, ez a matrica biztosan nem fog csalódást okozni.

Ne habozz! Rendeljen most a webshopunkból, és élvezd a minőségi motoralkatrészek és kiegészítők nyújtotta előnyöket!

Cikkszám: 965363
Gyári cikkszám: XG-2518
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták