X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669

Gyártó:
Cikkszám:
970509
Gyári cikkszám:
XG-1669

41700.000039

32834.6457

41 700 Ft

Nettó: 32 835 Ft

X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669

A X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669 a legújabb kiegészítő, amely mindenkinek ajánlott, aki szereti gondoskodni motorja tisztaságáról és épségéről. Ez a különleges motorkerékpár szőnyeg első osztályú anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a mindennapi használat és az időjárási viszontagságok ellen.

Kiváló minőség és tartósság: Az X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669 rendkívül tartós szőnyeg, amelyet kifejezetten a motorkerékpárok számára fejlesztettek ki. A szőnyeg anyaga garantálja a hosszú élettartamot és a kopásállóságot, így biztonságosan használhatja mindennap.

Védelem és kényelem: A szőnyeg különleges kialakítása lehetővé teszi a motorkerékpár optimális elhelyezését és védelmét. A vastag, csúszásmentes aljzat megakadályozza a szőnyeg elmozdulását, miközben hatékonyan védi a padlót az olajfoltok és egyéb szennyeződések ellen. Ezáltal a garázsban, műhelyben vagy bármilyen más helyiségben biztonságosan és tisztán tarthatja motorkerékpárját.

Egyedi design és stílus: Az X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669 egyedi designnal rendelkezik, amely modern és attraktív megjelenést kölcsönöz bármilyen környezetnek. Az elegáns minták és színek kiemelik a motorkerékpár szépségét és hozzájárulnak az esztétikus megjelenéshez.

Egyszerű használat és tisztítás: A szőnyeg kezelése rendkívül egyszerű. Könnyen lemosható vízzel és szappannal, így hosszú időn keresztül tisztán és újként tarthatja. Összecsukható és kompakt méretének köszönhetően tárolása sem okoz problémát.

Speciális méretek: Az X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669 mérete 180 x 80 cm, ami tökéletesen megfelel a legtöbb motor számára. A különleges méretnek és formának köszönhetően a szőnyeg optimális védelmet nyújt a motorkerékpár alatti terület számára.

Termék kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Ha Ön is gondoskodni szeretne motorkerékpárja tisztaságáról és megvédené a környezetét a szennyeződésektől, akkor az X-GRIP Motorkerékpár Szőnyeg XG-1669 a legjobb választás. Rendelje meg most, és élvezze a tartós minőséget és az egyedülálló design által nyújtott előnyöket!

Cikkszám: 970509
Gyári cikkszám: XG-1669
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges