X-GRIP Kézvédő Matrica Szett Husqvarna 2017 - 2019 zöld/fekete XG-2170

Gyártó:
Cikkszám:
970535
Gyári cikkszám:
XG-2170

8899.99998

7007.8740

8 900 Ft

Nettó: 7 008 Ft

X-GRIP Kézvédő Matrica Szett Husqvarna 2017 - 2019 zöld/fekete XG-2170

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kézvédő Matrica Szett Husqvarna 2017 - 2019 zöld/fekete XG-2170

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat világának legjobb termékeit kínáljuk! Örömmel mutatjuk be a legújabb X-GRIP Kézvédő Matrica Szettünket, amelyet kifejezetten a Husqvarna 2017 - 2019-es évjáratú motorkerékpárokhoz fejlesztettek ki. Ez az egyedülálló zöld-fekete XG-2170 matricakészlet nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem kiemelkedő védelmet is nyújt a kézvédők számára.

Termékjellemzők:

  • Szín: Zöld/Fekete
  • Márka: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
  • Kompatibilitás: Husqvarna 2017 - 2019 motorkerékpárokhoz
  • Modell: XG-2170

Részletes Leírás:

A X-GRIP Kézvédő Matrica Szett tökéletes választás a Husqvarna tulajdonosok számára, akik szeretnék optimalizálni motorjuk megjelenését és védelmét. Ez a matricakészlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak, az időjárási viszontagságoknak és az extrém körülményeknek is. A zöld és fekete kombinációja dinamikus és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Az X-GRIP márka híres a prémium motoros kiegészítők gyártásáról, és ez a matricakészlet sem kivétel. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a matricák pontosan illeszkednek a Husqvarna kézvédőire, így egyszerűen felhelyezhetőek és tartósan rögzíthetőek. A speciális ragasztó anyag gondoskodik arról, hogy a matricák ne váljanak le még intenzív motorozás során sem.

Előnyök és Használat:

A X-GRIP Kézvédő Matrica Szett nemcsak esztétikai szempontból jelentős, hanem védelmi funkcióját is hatékonyan ellátja. A készlet segítségével megvédheti kézvédőit a karcolásoktól, felverődésektől és egyéb sérülésektől, így hosszabb élettartamot biztosítva a motortartozékoknak. Ideális választás terepmotorosoknak, enduro versenyzőknek és mindenkinek, aki szereti a kalandos motorozást.

Ezen felül a matrica szett telepítése rendkívül egyszerű. Szükségtelen speciális szerszámok használata, és nincs szükség szakemberre sem. Csak kövesse a mellékelt útmutatót, és percek alatt élvezheti a megújult kinézetet és a fokozott védelmet.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy motorját nemcsak kiegyéniesítse, hanem meg is védje a legjobb minőségű kiegészítőkkel. Látogasson el webshopunkba, és rendelje meg az X-GRIP Kézvédő Matrica Szett Husqvarna 2017 - 2019 zöld/fekete XG-2170 készletet még ma! Garantáltan elégedett lesz a vásárlással, hiszen mi mindent megteszünk, hogy a legjobb terméket és szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Cikkszám: 970535
Gyári cikkszám: XG-2170
Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges