X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222

Gyártó:
Cikkszám:
970534
Gyári cikkszám:
XG-2222

77400.000013

60944.8819

77 400 Ft

Nettó: 60 945 Ft

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222

Üdvözöljük a motoralkatrész webáruházunkban! Kiemelkedő termékünk, az X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222, tökéletes választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki a Husqvarna modelljének egyedi és lenyűgöző megjelenést szeretne kölcsönözni.

Az X-GRIP egy elismert név a motorkerékpár-iparban, amely híres a kiváló minőségű és tartós termékeiről. Ez a grafikai készlet a legújabb technológiával készült, hogy biztosítsa a legjobb tartósságot és ellenállóságot, ami a motorja külsején jelentkezik. A szürke/matt dizájn modern és stílusos, valamint tökéletesen illeszkedik a Husqvarna modellekhez.

Az X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222 nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem kiváló védelmet is biztosít a motorja számára. A grafikai készlet minden darabja precízen illeszkedik a husqvarna modell vonalaihoz, így nemcsak látványos, hanem praktikus is. Emellett a magas minőségű nyomtatás és a tartós anyagok garantálják, hogy a készlet hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például a napsugárzás, az eső és a sár.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyagok: Az X-GRIP csak a legjobb anyagokat használja, hogy biztosítsa termékei tartósságát és megbízhatóságát.
  • Modern dizájn: A szürke/matt megjelenés elegáns és stílusos, ami kiemeli a motorja egyedi karakterét.
  • Precíz illeszkedés: A grafikai készlet minden eleme tökéletesen illeszkedik a Husqvarna modell vonalaihoz.
  • Tartós nyomtatás: A grafikai elemek magas minőségű nyomtatással készültek, hogy hosszú időn keresztül megtartsák élénk színeiket és részletességüket.
  • Egyszerű telepítés: A készlet egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így időt és energiát takarít meg.

Az X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 HUSQVARNA szürke/matt XG-2222 kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék feldobni motorkerékpárjuk megjelenését egyedi, minőségi és tartós grafikai elemekkel. Legyen szó versenyzésről vagy egyszerűen csak a mindennapi motorozásról, ez a készlet biztosítja, hogy motorja mindig a legjobb formáját mutassa.

Ne várjon tovább, vásárolja meg most az X-GRIP Grafikai Készletet, és élvezze a kiváló minőséget és a lenyűgöző megjelenést, amit csak az X-GRIP tud nyújtani!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges