X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #19 KTM zöld/fehér XG-2036

Gyártó:
Cikkszám:
970537
Gyári cikkszám:
XG-2036

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #19 KTM zöld/fehér XG-2036

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek világában a X-GRIP hihetetlen grafikai készletével! Bemutatjuk a X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #19 KTM zöld/fehér XG-2036 terméket, amely egy igazi gyöngyszem minden KTM motor szerelmese számára.

A X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #19 egyedileg tervezett, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM motorodhoz, miközben egyedi és feltűnő megjelenést biztosít. A készlet zöld és fehér színek kombinációját használja, ami szemet gyönyörködtető és különleges, így garantáltan kitűnsz a tömegből. A készlet prémium minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, karcállók és hosszú élettartamot biztosítanak.

Ez a grafikai készlet nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem funkcionalitása is kiemelkedő. Az anyagok könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így bármikor könnyedén megújíthatod motorod kinézetét, vagy cserélheted a grafikai elemeket. A X-GRIP a minőség szinonimája, amely minden termékükre igaz, és ez alól ez a termék sem kivétel.

Jellemzők:

  • Kompatibilitás: Kifejezetten KTM motorkerékpárokhoz tervezve
  • Színek: Zöld és fehér
  • Termék kód: XG-2036
  • Anyag: Prémium minőségű, időjárásálló és karcálló anyagok
  • Könnyű telepítés: A készlet könnyen felhelyezhető és eltávolítható
  • Egyedi design: Modern, figyelemfelkeltő megjelenés

A X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #19 KTM zöld/fehér tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné motorját egyedivé és stílusossá tenni. A készlet részleteiben is kivételes, és a legapróbb részletekre is odafigyeltek a tervezés során.

Telepítési útmutató:

  1. Először tisztítsd meg a motor felületeit, ahová a grafikai elemeket fel fogod helyezni.
  2. Győződj meg róla, hogy a felületek teljesen szárazak és pormentesek.
  3. Óvatosan húzd le a grafikai elemek hátlapját, és helyezd pontosan a kívánt helyre.
  4. Simítsd el a felületet, hogy minden buborék és ránc eltűnjön.

Ezzel a grafikai készlettel nemcsak motorod megjelenését újíthatod meg, hanem védelmet is nyújt a karcolások és egyéb sérülések ellen. A könnyű telepítésnek köszönhetően bármikor frissítheted motorod megjelenését anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükséged.

Választd a X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #19 KTM zöld/fehér XG-2036 terméket motorodhoz, és éld át a magas szintű teljesítmény és stílus új dimenzióját! Tekintsd meg webshopunkban és rendeld meg még ma!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges