X-GRIP FÉKTÁRCSAVÉDŐ KTM EXC EXC-F Husqvarna TE FE Husaberg 2004-2019 (FEKETE * NARANCS * KÉK * EZÜST * PIROS) XG-BRAKEKTM

Gyártó:
Cikkszám:
756245
Gyári cikkszám:
XG-BRAKEKTM

54900.000055

43228.3465

54 900 Ft

Nettó: 43 228 Ft

X-GRIP FÉKTÁRCSAVÉDŐ KTM EXC EXC-F Husqvarna TE FE Husaberg 2004-2019 (FEKETE * NARANCS * KÉK * EZÜST * PIROS) XG-BRAKEKTM

  • Fekete
  • Kék
  • Ezüst
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Féktárcsavédő KTM EXC EXC-F Husqvarna TE FE Husaberg 2004-2019 (Fekete * Narancs * Kék * Ezüst * Piros) XG-BRAKEKTM

Az X-GRIP Féktárcsavédő kiválóan alkalmas a KTM EXC EXC-F modellekhez, valamint Husqvarna TE FE és Husaberg motorkerékpárokhoz a 2004 és 2019 közötti évjáratoknál. Ez a féktárcsavédő jelentős védelmet nyújt a féktárcsának, akár a legkeményebb terepviszonyok között is.

X-GRIP vezető gyártónak számít a motoralkatrész-iparban, kifejezetten a motokrossz és enduro motorozás rajongói számára tervezett termékeivel. Az X-GRIP Féktárcsavédője öt különböző színben érhető el: fekete, narancs, kék, ezüst és piros. Ezek a színek nemcsak esztétikus megjelenést biztosítanak, hanem lehetőséget adnak a motorosoknak arra, hogy saját stílusuknak megfelelően testreszabják járművüket.

Főbb jellemzők:

  • Anyaga: Kiváló minőségű, ütésálló műanyag, amely hosszú élettartamot és rendkívüli tartósságot biztosít.
  • Kompatibilitás: KTM EXC EXC-F, Husqvarna TE FE, Husaberg motorok 2004-2019 közötti évjárataihoz.
  • Színek: Fekete, narancs, kék, ezüst és piros színekben kapható, hogy a motoros mindenki estében megtalálja a hozzá illő árnyalatot.
  • Könnyű telepítés: Egyszerű felszerelhetőség, különleges szaktudást nem igényel.
  • Védelmi funkció: Megakadályozza a féktárcsa sérülését kövek, ágak és egyéb tereptárgyak által, növelve ezzel a fékezési teljesítményt és biztonságot.

Az X-GRIP Féktárcsavédő nem csupán egy tartozék; ez egy befektetés a motorod élettartamába és teljesítményébe. Az enduro és motokrossz motorozás során a féktárcsának kiemelten fontos szerep jut, hiszen a fékrendszer állapota nagyban meghatározza a motorozás élményét és biztonságát.

A speciális tervezésnek köszönhetően az X-GRIP Féktárcsavédő optimális védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal és a terep viszontagságaival szemben egyaránt. Legyen szó sárról, homokról, kavicsokról vagy vízről, ez a féktárcsavédő jól bírja a strapát és minden helyzetben megőrzi kiváló védelmi képességeit.

Összegzésként elmondható, hogy az X-GRIP Féktárcsavédő a motokrossz és enduro motorosok egyik elengedhetetlen tartozéka, amely jelentősen hozzájárul a jármű biztonságához és teljesítményéhez.

Cikkszám: 756245
Gyári cikkszám: XG-BRAKEKTM
#Szín Narancs
#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Ezüst
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges