X-GRIP FÉKTÁRCSA VÉDŐ Sherco 2T 4T 2014-2019 (KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-BRAKESHERCO

Gyártó:
Cikkszám:
756247
Gyári cikkszám:
XG-BRAKESHERCO

54900.000055

43228.3465

54 900 Ft

Nettó: 43 228 Ft

X-GRIP FÉKTÁRCSA VÉDŐ Sherco 2T 4T 2014-2019 (KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-BRAKESHERCO

  • Fekete
  • Kék
  • Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP FÉKTÁRCSA VÉDŐ Sherco 2T 4T 2014-2019 (KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-BRAKESHERCO a motorkerékpár féktárcsájának védelmére kifejlesztett prémium tartozék, amely hatékonyan védi a féktárcsát a külső behatásoktól, mint a sár, kövek és egyéb szennyeződések. Ez a kiváló minőségű védelem biztosítja, hogy a fékrendszer mindig optimálisan működjön, és megakadályozza a sérüléseket, amelyek károsíthatják a féktárcsát.

A termék kompatibilis a Sherco 2T és 4T modellekkel a 2014-2019-es évek gyártása között, és három elegáns színben kapható: kék, fekete és ezüst. Ez lehetővé teszi, hogy egyénre szabja motorkerékpárját, és megőrizze annak esztétikai megjelenését, miközben megóvja fontos alkatrészeit.

Jellemzők:

  • Kompatibilitás: Sherco 2T és 4T 2014-2019
  • Színek: Kék, Fekete, Ezüst
  • Anyag: Tartós, könnyű és korrózióálló anyagokból készült
  • Könnyű felszerelés: Egyszerűen rögzíthető, nem igényel különleges szerszámokat
  • Magas szintű védelem: Megóvja a féktárcsát a külső behatásoktól

A X-GRIP márka híres megbízhatóságáról és innovatív megoldásairól, amelyeket a motorkerékpár-tulajdonosok mindenhol nagyra értékelnek. Ez a féktárcsa védő kiváló példa arra, hogy a minőség és a funkcionalitás kéz a kézben járhat. Az X-GRIP tervezői gondosan ügyeltek arra, hogy a termék ne csak funkcionális legyen, hanem esztétikailag is megfeleljen a vásárlók igényeinek.

A X-GRIP FÉKTÁRCSA VÉDŐ előnyei közé tartozik az is, hogy meghosszabbítja a féktárcsa élettartamát, ezáltal csökkenti a gyártási és karbantartási költségeket. Ezen kívül a védő csökkenti a fékrendszer kopását, ami javítja a teljesítményt és az irányíthatóságot.

Alkalmazási területek:

Ez a termék különösen hasznos lehet a terepmotorozás kedvelőinek, ahol a környezeti feltételek gyakran extrémek. Legyen szó sárról, kövekről vagy egyéb akadályokról, a X-GRIP féktárcsa védő biztosítja, hogy a fékrendszer mindig tiszta és károsodásmentes maradjon.

Összegzés:

Ha egy megbízható és hatékony megoldást keres a Sherco 2T és 4T (2014-2019) motorkerékpárja féktárcsájának védelmére, akkor a X-GRIP FÉKTÁRCSA VÉDŐ Sherco 2T 4T 2014-2019 (KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-BRAKESHERCO a legmegfelelőbb választás. Ez a termék nemcsak magas szintű védelmet nyújt, hanem növeli a féktárcsa élettartamát és esztétikai értékét is.

Cikkszám: 756247
Gyári cikkszám: XG-BRAKESHERCO
#Szín Ezüst
#Szín Fekete
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges