X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő SHERCO SE (F), 2017- FEKETE XG-2635-001

Gyártó:
Cikkszám:
978807
Gyári cikkszám:
XG-2635-001

25400

20000.0000

25 400 Ft

Nettó: 20 000 Ft

X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő SHERCO SE (F), 2017- FEKETE XG-2635-001

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő SHERCO SE (F), 2017- FEKETE XG-2635-001

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat világának legjobb termékeit kínáljuk! Az X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő SHERCO SE (F), 2017- FEKETE XG-2635-001 egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a Sherco SE (F) 2017-es és újabb modellekhez terveztek.

Kényelmes és Tartós

Az X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő az egyik legfontosabb kiegészítő, amit motorodhoz megvásárolhatsz. Kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a hosszantartó használatot és kényelmet. Az ülésvédő kiválóan ellenáll a kopásnak, UV sugárzásnak és egyéb környezeti hatásoknak, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

Ergonómikus Kialakítás

Az ergonomikus tervezés kiváló kényelmet biztosít hosszabb utak során is. Az X-GRIP különös figyelmet fordított arra, hogy az ülésvédő megfelelően illeszkedjen a motor üléséhez és a motoros testformájához. Így csökkenthető a tömítetlenség érzése és növelhető a vezetési élmény.

Speciális Textúra

Az egyedi textúrájú felület biztosítja a jobb tapadást és csúszásmentességet, ami különösen hasznos lehet extrém körülmények között. Ez a tulajdonság növeli a motorozás biztonságát és kényelmét, különösen terepjáráshoz vagy versenyzéshez.

Könnyű Telepítés

Az X-GRIP BABOONS BUTT ülésvédő könnyen telepíthető, amely nem igényel speciális szerszámokat vagy szakmai tapasztalatot. A pontos illeszkedés révén gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a motorra.

Megbízható Márka

Az X-GRIP az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a motoralkatrészek piacán. Az általuk gyártott termékek magas minőségűek, innovatívak és a motorosok igényeihez igazodnak. A BABOONS BUTT ülésvédő sem kivétel, hiszen ez a termék is a legszigorúbb minőségi követelményeknek felel meg.

Biztonság és Stílus

Nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A fekete szín elegánsan illeszkedik a motor megjelenéséhez, így nemcsak funkcionális szempontból, de esztétikai értelemben is kiváló választás.

Nézze meg a többi X-GRIP terméket is a webshopunkban, és találja meg a legmegfelelőbb kiegészítőket motorjához! Ne feledje, hogy a megfelelő ülésvédő jelentősen javíthatja a motorozási élményt és növelheti a motor élettartamát.

Cikkszám: 978807
Gyári cikkszám: XG-2635-001
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges