VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385

Gyártó:
Cikkszám:
978671
Gyári cikkszám:
24385

92099.99995

72519.6850

92 100 Ft

Nettó: 72 520 Ft

VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385

  • A dugattyú
  • B dugattyú
  • C dugattyú
Rendelhető
Rendelhető

VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385

A VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385 egy magas minőségű motorkerékpár-alkatrész, amelyet a neves VERTEX gyártó készít. Ez a dugattyú készlet kifejezetten az SX kategóriába tartozó motorokhoz lett tervezve, és megfelel a legszigorúbb teljesítmény- és megbízhatósági elvárásoknak.

Termék Tulajdonságok

  • Gyártó: VERTEX
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Cikkszám: 24385
  • Anyaga: Kiváló minőségű alumínium ötvözet
  • Kompatibilis motorok: Különböző SX típusok

Miért válaszd a VERTEX Dugattyú Készletet?

A VERTEX dugattyúk világszerte ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A dugattyúk tervezésekor az egyik fő szempont a hosszú élettartam és a magas teljesítmény biztosítása, ami különösen fontos a versenymotorok esetében.

Hosszú élettartam

A VERTEX dugattyúk prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a termék tartósságát és megbízhatóságát. Az alumínium ötvözet nemcsak könnyű, hanem nagy teherbírású is, így a dugattyú képes ellenállni a nagy igénybevételnek.

Magas teljesítmény

A VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385 úgy lett megtervezve, hogy maximalizálja a motor teljesítményét. A precíziós megmunkálás és a fejlett technológia alkalmazása lehetővé teszi a motor optimális működését, ezzel növelve a gyorsulási és teljesítményi mutatókat.

Egyszerű Telepítés

Ez a dugattyú készlet könnyen telepíthető, így gyorsan és egyszerűen kiváltható vele az elhasználódott vagy sérült dugattyú. A készlet tartalmazza a szükséges alkatrészeket és útmutatókat, amelyek segítségével akár saját kezűleg is elvégezhető a csere.

Megrendelés és Kiszállítás

Webshopunkban egyszerűen megrendelheted a VERTEX Dugattyú Készletet (Replica) 24385-öt. Kattints a 'Kosárba' gombra, és kövesd a megrendelési folyamat lépéseit. Gyors és megbízható kiszállítást biztosítunk, hogy minél hamarabb hozzájuthass a kívánt termékhez.

Ne habozz, válaszd a VERTEX Dugattyú Készlet (Replica) 24385-öt, és tapasztald meg a prémium minőségű motorkerékpár-alkatrészek előnyeit!

Cikkszám: 978671
Gyári cikkszám: 24385
#Típus A dugattyú
#Típus C dugattyú
#Típus B dugattyú
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges