VERTEX DUGATTYÚ KÉSZLET 44,98MM 22481EF

Gyártó:
Cikkszám:
965782
Gyári cikkszám:
22481EF

28100.000061

22125.9843

28 100 Ft

Nettó: 22 126 Ft

VERTEX DUGATTYÚ KÉSZLET 44,98MM 22481EF

Rendelhető
Rendelhető

VERTEX Dugattyú Készlet 44,98MM 22481EF

Gyártó: VERTEX

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

A VERTEX Dugattyú Készlet 44,98MM 22481EF a motorosok által széles körben elismert és megbízható VERTEX gyártó egyik kiváló terméke. A dugattyúk kritikus szerepet játszanak a motorkerékpárok motorjainak működésében, és a minőségi alkatrészek biztosítása kulcsfontosságú a teljesítmény és az élettartam szempontjából.

Miért válassza a VERTEX Dugattyú Készletet?

A VERTEX dugattyú készletek több évtizedes tapasztalatra és fejlesztésre építenek, biztosítva a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot. A 44,98 mm-es méretezésű dugattyú alkalmas különböző motormodellekhez, különösen a SX kategóriában, ahol a pontos illeszkedés és a tartósság elengedhetetlen.

Fő jellemzők:

  • Prémium anyagok: Csak a legjobb alumínium ötvözeteket használják, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a kopásnak.
  • Pontosság: A 44,98 mm-es méret biztosítja, hogy a dugattyú tökéletesen illeszkedjen a hengerbe, minimális hézaggal, maximalizálva a kompressziót és a teljesítményt.
  • Tartósság: A VERTEX dugattyúk hosszú élettartamra lettek tervezve, ellenállva a nagy terhelésnek és a motor igénybevételének.
  • Teljesítmény: Az optimális anyagfelhasználás és precíz gyártás révén a dugattyúk hozzájárulnak a motor maximális teljesítményéhez és hatékonyságához.

Technológia és Innováció

A VERTEX folyamatosan kutat és fejleszt, hogy a legújabb technológiai újításokat alkalmazza termékeiben. Ez a dugattyúk esetében is igaz, ahol a legmodernebb CAD (Számítógéppel Segített Tervezés) technológiát alkalmazzák a precíziós gyártás érdekében. Továbbá, a speciális bevonat biztosítja a minimális súrlódást és a maximális kopásállóságot.

Kompatibilitás és Alkalmazás

A VERTEX Dugattyú Készlet 44,98MM 22481EF számos motorkerékpár modellhez kompatibilis, különösen a SX kategóriájú motorokhoz. Az alkatrészek kompatibilitásának ellenőrzése fontos, ezért mindig javasoljuk, hogy ellenőrizze a motorkerékpár specifikációit és a gyártói ajánlásokat.

Karbantartás és Beépítés

A dugattyú készlet megfelelő karbantartása és beépítése elengedhetetlen a motor optimális működéséhez. A professzionális szerelők ajánlottak a beépítéshez, akik biztosítják a pontos illeszkedést és a gyári előírások betartását. A rendszeres ellenőrzések és karbantartások segítenek a dugattyú hosszú élettartamának fenntartásában.

Ajánlások és Vélemények

Azok a motorosok, akik a VERTEX dugattyú készleteit választották, rendszeresen pozitív visszajelzéseket adnak a megbízhatóságról, teljesítményről és a hosszú élettartamról. A termékek világszerte elismertek és ajánlottak a versenyzők és a hétköznapi motorosok számára egyaránt.

Tegye próbára a VERTEX minőséget és tapasztalja meg a páratlan teljesítményt és megbízhatóságot a VERTEX Dugattyú Készlet 44,98MM 22481EF segítségével.

Cikkszám: 965782
Gyári cikkszám: 22481EF
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges