UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689

Gyártó:
Cikkszám:
969409
Gyári cikkszám:
HO03689

25099.999965

19763.7795

25 100 Ft

Nettó: 19 764 Ft

UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689

  • Fekete
  • Piros
Érdeklődjön
Rendelhető

UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689

Kedves motoros rajongók és profi versenyzők! Büszkén mutatjuk be nektek az UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689 terméket, ami elengedhetetlen része minden motor rajongó garázsának. Az UFO márka jól ismert a motoralkatrészek piacán kiváló minőségű és tartós termékeiről, és ez a termék sem kivétel.

Minőség és Design

Az UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689 nemcsak a teljesítmény fokozásában segít, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedő. A fekete és piros kombináció elegáns és sportos megjelenést biztosít, ami minden motoron kitűnően mutat. Az anyaghasználat kimagasló; tartós és ellenáll mindenféle külső hatásnak, legyen az sár, víz, vagy nagy sebességű szél.

Teljesítmény és Technológia

Ez a hűtőrács fedél különösen fontos azoknak, akik erősen igénybe veszik motorjukat, legyen szó versenyzésről vagy hosszú túrákról. Segít optimalizálni a hűtési rendszert, így motorod mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. A technológia, amit az UFO alkalmazott, biztosítja a hatékony légáramlást, amivel megelőzhető a túlmelegedés.

Egyszerű Telepítés

A termék telepítése egyszerű és gyors, nem igényel speciális szaktudást. A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a beszereléshez. Az UFO részletes, könnyen követhető útmutatót biztosít, hogy a telepítés zökkenőmentes legyen.

Kiváló Ár-Érték Arány

Az UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689 kiváló ár-érték arányt képvisel. Ha minőségi és tartós alkatrészt keresel, ami hosszú távon is megállja a helyét, akkor ezt a terméket neked találták ki. Ne habozz, rendeld meg még ma és élvezd a motorozás minden pillanatát gondtalanul.

Ezek a hűtőrács fedelek kompatibilisek számos különböző motormodelllel, így ha bizonytalan vagy, hogy a te motorodhoz illik-e, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk örömmel segít eligazodni a választékban és biztosítja, hogy a megfelelő alkatrészt válasszad.

Garancia és Támogatás

Mivel hiszünk a termékünk kiváló minőségében, minden UFO Pótdoboz Hűtőrács Fedelei 02CR (Fekete * Piros) HO03689 vásárláshoz garanciát kínálunk. Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk mindig készen áll, hogy segítsen.

Ne felejtkezz el egyéb motoralkatrészeinkről és kiegészítőinkről sem, amelyekkel még tovább növelheted motorod teljesítményét és élvezetét. Böngéssz webáruházunkban és leld meg a tökéletes kombinációt.

Várjuk rendelésedet!

Cikkszám: 969409
Gyári cikkszám: HO03689
#Szín Fekete
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges