UFO idom csavarszett KTM '19-'21 (AC02437)

Gyártó:
Cikkszám:
884163
Gyári cikkszám:
AC02437

13700.000032

10787.4016

13 700 Ft

Nettó: 10 787 Ft

UFO idom csavarszett KTM '19-'21 (AC02437)

Rendelhető
Rendelhető

UFO idom csavarszett KTM '19-'21 (AC02437)

Szereted a motorozást és keresel megbízható alkatrészeket a KTM motorodhoz? Akkor jó helyen jársz! Bemutatjuk az UFO idom csavarszettet, amely kifejezetten a 2019 és 2021 között gyártott KTM modellekhezi készült. Ez a kiváló minőségű csavarszett nem csaka funkcionális, hanem a stílusos megjelenésével is kitűnik.

Miért válaszd az UFO idom csavarszettet?

  • Kiváló minőség: Az UFO egy elismert márka a motoralkatrészek piacán. A csavarszettjük is megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.
  • Speciális kialakítás: Ez a csavarszett kifejezetten a 2019-2021-es KTM modellek számára készült, így garantáltan illeszkedik és megkönnyíti az idomszerelést.
  • Tartósság: A kiváló anyagoknak köszönhetően a csavarok ellenállnak az időjárás és az út viszontagságainak, így hosszú távú megoldást nyújtanak.
  • Könnyű beszerelés: A csavarszett minden szükséges elemet tartalmaz, így az idomszerelés egyszerű és gyors lesz.

Részletes termékleírás

Az UFO idom csavarszett minden eleme gondosan megtervezett és kiváló minőségű anyagokból készült. A szett tartalmazza a motorkerékpár idomjainak stabil rögzítéséhez szükséges összes csavart és alátétet. A csavarok mérete és menete tökéletesen illeszkedik a KTM '19-'21 modellekhez, biztosítva a maximális biztonságot és stabilitást.

Az idom csavarszett különösen fontos a motorkerékpárok számára, mivel az idomok nemcsak a motor külső megjelenését befolyásolják, hanem a légellenállás és az aerodinamika szempontjából is lényeges szerepük van. Egy nem megfelelően rögzített idom komoly problémákat okozhat a motor teljesítményében és a vezetési élményben.

Ezzel a szettel biztos lehetsz benne, hogy motorod idomjai mindig a helyükön maradnak, függetlenül attól, hogy milyen úton vagy terepen motorozol. Az UFO idom csavarszettet úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a megjelenés vagy az egyszerűség terén.

Vásárlói vélemények

Az UFO idom csavarszett már több motoros tesztjén is bizonyított. Vásárlóink különösen elégedettek voltak a könnyű beszereléssel és a kiváló minőséggel. Több visszajelzés is alátámasztja, hogy a csavarszett hosszú távon is ellenálló és megbízható. A pozitív vélemények száma folyamatosan növekszik, ami azt mutatja, hogy ez a termék valóban kiemelkedő választás minden KTM tulajdonos számára.

Használati útmutató

A csavarszett beszerelése egyszerű és gyors. A szett tartalmazza a szükséges utasításokat, amelyek lépésről lépésre bemutatják, hogyan rögzítheted az idomokat motorodra. Kövesd az útmutatót, és rövid időn belül készen állsz a motorozásra.

Ne várj tovább! Rendeld meg most az UFO idom csavarszettet a KTM '19-'21 modelledhez, és tapasztald meg a különbséget!

Cikkszám: 884163
Gyári cikkszám: AC02437
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták