TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR

Gyártó:
Cikkszám:
893618
Gyári cikkszám:
155510FR

4199.999982

3307.0866

4 200 Ft

Nettó: 3 307 Ft

TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR

A TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR egy kiváló minőségű, speciálisan kifejlesztett légszűrő, amely optimális védelmet nyújt a motor számára, ugyanakkor biztosítja a kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot. Ez a légszűrő ideális választás minden motoros számára, aki magas színvonalú és megbízható légszűrőt keres.

Főbb jellemzők

  • Speciális tűzálló anyag - A szűrő anyaga tűzálló, amely extra védelmet nyújt a motor számára, különösen azokban az esetekben, amikor magas hőmérsékletű környezetnek van kitéve.
  • Kiváló szűrési teljesítmény - A TWIN AIR szűrői kiváló szűrési képességgel rendelkeznek, így a motor belsejébe még a legapróbb szennyeződések sem juthatnak be.
  • Hosszú élettartam - A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a szűrő hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a kopásnak és a károsodásnak.
  • Könnyű karbantartás - Egyszerűen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi hatékonyságát.

Alkalmazhatóság

A TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR különösen alkalmas versenykörnyezetben való használatra, ahol a motor teljesítménye és megbízhatósága kulcsfontosságú. A tűzállóság miatt azonban közúti motorokhoz is ideális választás lehet, különösen azokban az esetekben, amikor nagyobb hőterhelésnek van kitéve a motor.

Miért válassza a TWIN AIR-t?

A TWIN AIR több mint 45 éve a legmagasabb minőségi szintet képviseli a légszűrőgyártásban. Termékeiket világszerte ismerik és elismerik a motorosok és a versenycsapatok, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és innovációnak. A TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR tökéletes választás mindazoknak, akik a legjobbat szeretnék a motorjuk számára.

Telepítés és karbantartás

A szűrő telepítése egyszerű, és nem igényel speciális eszközöket. A szűrőt rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizze hatékonyságát. Javasoljuk, hogy a tisztításhoz mindig használja a gyártó által ajánlott tisztítószereket, és kövesse a gyártói utasításokat a szűrő élettartamának maximalizálása érdekében.

Következtetés

A TWIN AIR TŰZÁLLÓ LÉGSZŰRŐ 155510FR egy kiváló légszűrő, amely maximális védelmet nyújt a motor számára, és biztosítja a szükséges teljesítményt és hatékonyságot. Tűzálló anyaga miatt különösen alkalmas versenykörülmények között történő használatra, de mindennapi használatra is kitűnő választás. Bízzon a TWIN AIR több évtizedes tapasztalatában, és válassza a legjobbat motorjához!

Cikkszám: 893618
Gyári cikkszám: 155510FR
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
TWIN AIR STOCK REPLACEMENT AIRBOX KIT 155510P TWIN AIR STOCK REPLACEMENT AIRBOX KIT 155510P

18 200 Ft