TWIN AIR LÉGSZŰRŐ POWERFLOW-KIT ELŐOLAJOTT LÁNGVÁLASZTÓ 158328FR

Gyártó:
Cikkszám:
896517
Gyári cikkszám:
158328FR

8300.000037

6535.4331

8 300 Ft

Nettó: 6 535 Ft

TWIN AIR LÉGSZŰRŐ POWERFLOW-KIT ELŐOLAJOTT LÁNGVÁLASZTÓ 158328FR

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR LÉGSZŰRŐ POWERFLOW-KIT ELŐOLAJOTT LÁNGVÁLASZTÓ 158328FR

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

Gyártó: TWIN AIR

A TWIN AIR bemutatja a legújabb termékét, a TWIN AIR AIR FILTER FOR POWERFLOW-KIT PRE-OILED BACKFIRE 158328FR modellt, amely kifejezetten a motorosoknak készült. A TWIN AIR a légszűrők gyártásának globális vezetőjeként ismert, és ismét olyan termékkel jelentkezett, amely minden motoros igényét kielégíti. Ez a légszűrő kifejezetten a PowerFlow-Kit előolajozott lángválasztó funkcióval rendelkezik, amely nem csupán a motor teljesítményét növeli, de a motor élettartamát is meghosszabbítja.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Előolajozott: Ez a légszűrő előolajozva kerül forgalomba, így azonnal használatra kész. Ezzel időt és energiát spórolsz meg, és a motorod azonnal optimális teljesítményt nyújthat.
  • Lángválasztó funkció: A lángválasztó funkcióval ez a légszűrő képes a motor túlhevülését és visszagyulladását megakadályozni, ami növeli a motor biztonságát és élettartamát.
  • Széleskörű kompatibilitás: Ez a modell számos különböző motorkerékpár típushoz és márkához alkalmazható, így nem kell aggódnia, hogy nem fér-e a jelenlegi motorjához.
  • Egyszerű karbantartás: A szűrő kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztítást és karbantartást, ami hosszabb használati élettartamot biztosít.

Használat előnyei:

Az TWIN AIR AIR FILTER FOR POWERFLOW-KIT PRE-OILED BACKFIRE 158328FR egy olyan tartozék, amely a motorosok számára maximális kényelmet és teljesítményt nyújt. Az előolajozott kialakítás révén nem szükséges extra olajozás, így időt és energiát spórolhatsz meg, és azonnal élvezheted a motorozás minden pillanatát. A lángválasztó funkció pedig megnöveli a motor biztonságát, amely különösen fontos, ha hosszú távú motorozásról van szó.

Ha a motorod teljesítményét és élettartamát szeretnéd fokozni, akkor a TWIN AIR AIR FILTER FOR POWERFLOW-KIT PRE-OILED BACKFIRE 158328FR a legjobb választás. Ez a légszűrő nemcsak megőrzi a motor csúcsteljesítményét, de segít megvédeni a belső égésteret a különféle szennyeződésektől és káros anyagoktól is.

Rendelje meg még ma!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és rendelje meg még ma a TWIN AIR AIR FILTER FOR POWERFLOW-KIT PRE-OILED BACKFIRE 158328FR légszűrőt. Legyen része a legjobb minőségnek és a TWIN AIR világszerte ismert megbízhatóságának. Webshopunk különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel várja Önt, így mindig megtalálhatja a legjobb terméket a legjobb áron.

Motoralkatrész webáruházunkban széles választékban érhetőek el további szűrők és légszűrők is, így biztos, hogy megtalálja az Ön és motorja igényeinek legmegfelelőbb terméket.

Cikkszám: 896517
Gyári cikkszám: 158328FR
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges