TWIN AIR Légszűrő Fedél - 160117 KTM/Husqvarna

Gyártó:
Cikkszám:
993559
Gyári cikkszám:
160117

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

TWIN AIR Légszűrő Fedél - 160117 KTM/Husqvarna

Rendelhető
Rendelhető

A TWIN AIR Légszűrő Fedél - 160117 KTM/Husqvarna:

A TWIN AIR márkájú légszűrő fedél egy prémium minőségű, speciálisan tervezett alkatrész, amely biztosítja a motorod légszűrő rendszerének hatékony védelmét. Ez a termék kifejezetten a KTM és Husqvarna motorkerékpárokhoz készült, így a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy tökéletesen illeszkedik a gépeikhez.

Kiemelkedő Teljesítmény és Védelem

A TWIN AIR légszűrő fedele kiváló anyagokból készül, hogy biztosítva legyen a hosszú élettartam és a nagyfokú ellenállóság a szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben. A motorok légszűrőinek tisztítása és karbantartása alapvetően fontos a motor hosszú élettartama és teljesítménye szempontjából. Ez a fedél megakadályozza a szennyeződések, por és nedvesség bejutását a légszűrőhöz mosás közben, így biztosítva, hogy a légszűrő tiszta és száraz maradjon.

Egyszerű Használat

A TWIN AIR légszűrő fedél használata rendkívül egyszerű. Egyszerűen helyezze a fedelet a légszűrő házára és rögzítse. Az erős és rugalmas anyag biztosítja a jó illeszkedést, így a mosás ideje alatt is biztonságosan a helyén marad. Az egyszerű fel- és leszerelés időt takarít meg és megkönnyíti a karbantartási folyamatokat.

Alkalmazási Területek

Ez a tartozék különösen hasznos terepmotorok, enduro és motocross motorok esetében, ahol a szennyeződések és a por különösen nagy mennyiségben jelen lehetnek. A TWIN AIR légszűrő fedele biztosítja, hogy a szűrő a legzordabb körülmények között is védelem alatt álljon.

Gyári Minőség Biztosítása

A TWIN AIR márka neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A KTM és Husqvarna motorok esetében a gyári specifikációk szerint készült alkatrészek biztosítják, hogy a teljesítmény és az illeszkedés felülmúlhatatlan legyen. A TWIN AIR termékpalettájának részeként ez a légszűrő fedél egy olyan kiegészítő, amely nélkülözhetetlen a motorok karbantartása során.

Technikai Adatok:

  • Márka: TWIN AIR
  • Termékkód: 160117
  • Kompatibilis: KTM/Husqvarna
  • Funkció: Légszűrő mosó fedél

Összegzés

A TWIN AIR Légszűrő Fedél - 160117 KTM/Husqvarna nemcsak hogy megbízható és tartós, de elengedhetetlen tartozék minden motoros számára, aki szeretné megőrizni motorja teljesítményét és hosszú élettartamát. Ez az egyszerű, de rendkívül hatékony eszköz segíti a motor karbantartását és védi a legérzékenyebb alkatrészeit a szennyeződésektől és a nedvességtől. Ha komolyan gondolja a motorozást és a motor karbantartását, akkor ez a termék elengedhetetlen lesz az Ön számára is!

Cikkszám: 993559
Gyári cikkszám: 160117
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges