TWIN AIR Légszűrő - 158057 TM

Gyártó:
Cikkszám:
993592
Gyári cikkszám:
158057

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 158057 TM

Rendelhető
Rendelhető

A TWIN AIR Légszűrő - 158057 TM egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten motorokhoz lett tervezve. A légszűrők fontos szerepet játszanak a motor karbantartásában és teljesítményének fenntartásában, és a TWIN AIR márkanév garancia a megbízhatóságra és a kiemelkedő teljesítményre.

Kiváló Anyaghasználat: A TWIN AIR légszűrők kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a szennyeződéseknek és a nehéz körülményeknek. Ez a termék hosszú élettartamot biztosít, és kiválóan teljesít a legnehezebb motoros körülmények között is.

Optimális Teljesítmény: A TWIN AIR légszűrők fejlesztésekor különös figyelmet fordítottak arra, hogy a szűrő maximális légáramlást biztosítson a motor számára, miközben hatékonyan szűri ki a káros szennyeződéseket. Ez a légszűrő hozzájárul a motor teljesítményének növeléséhez, mivel jobb égést biztosít, ami erősebb gyorsulást és simább működést eredményez.

Könnyű Karbantartás: A légszűrő tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű és gyors, köszönhetően a TWIN AIR innovatív kialakításának. A leszerelés és tisztítás kevesebb időt vesz igénybe, így több időt tölthet a motorozással és kevesebbet a karbantartással.

Elismert Márka: A TWIN AIR már több mint 45 éve ismert és elismert a motoros közösségben, mint az egyik vezető légszűrőgyártó. A cég folyamatosan újít és tökéletesíti termékeit, hogy a vásárlók a lehető legjobb minőséget kapják.

Specifikációk:

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Termékkód: 158057 TM
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

A TWIN AIR Légszűrő - 158057 TM tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot szeretné elérni motorjával. Ne habozzon, rendeljen most, és élvezze a simább és erősebb motorozás élményét!

Ha további kérdése van, bátran keressen minket az ügyfélszolgálatunkon, ahol szívesen segítünk mindenben.

Cikkszám: 993592
Gyári cikkszám: 158057
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges