TWIN AIR Légszűrő - 153908

Gyártó:
Cikkszám:
993565
Gyári cikkszám:
153908

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153908

Rendelhető
Rendelhető

Terméknév: TWIN AIR Légszűrő - 153908

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők

Gyártó: TWIN AIR

A TWIN AIR Légszűrő - 153908 egy kiváló minőségű és megbízható légszűrő, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a légszűrő ideális választás minden motoros számára, aki szeretné biztosítani motorja optimális teljesítményét és védelmét a szennyeződésektől.

A TWIN AIR nevét a motoros világban már jól ismerik, hiszen a gyártó számos, magas minőségű légszűrőt kínál, amelyek kiállják az idő próbáját. Az 153908 modell sem kivétel, amely a legújabb technológiát alkalmazza, hogy kiváló szűrőteljesítményt biztosítson akár a legkeményebb körülmények között is.

Termékjellemzők:

  • Kiváló szűrőteljesítmény: A TWIN AIR szűrője képes kiszűrni a legapróbb porszemcséket és szennyeződéseket is, hogy motorja légcseréje mindig tiszta és hatékony legyen.
  • Könnyű karbantartás: Az 153908 modell könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távú használat esetén is megbízható teljesítményt nyújt.
  • Tartós anyagok: A szűrőt kiváló minőségű, tartós anyagokból készítették, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek.
  • Precíz illeszkedés: Ez a modell tökéletesen illeszkedik a legtöbb modern motorkerékpár légszűrőházába, biztosítva a megfelelő tömítést és a légáramlást.
  • Fejlett technológia: A szűrő gyártása során alkalmazott legújabb technológiák garantálják a kimagasló hatékonyságot és a motorvédelem magas szintjét.

A TWIN AIR Légszűrő - 153908 nemcsak a motorja védelmét biztosítja, hanem jelentős mértékben hozzájárul a motor teljesítményének javításához is. A tiszta és szennyeződésmentes légáramlás növeli az égés hatékonyságát, amely végső soron jobb motorreakciókat és nagyobb teljesítményt eredményez.

Telepítés és használat:

A TWIN AIR Légszűrő - 153908 telepítése egyszerű, hiszen a szűrőt kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb motorkerékpár típushoz. Mindössze néhány egyszerű lépésben be lehet helyezni a szűrőházba, és máris élvezheti annak előnyeit.

Az optimális teljesítmény érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen tisztítani és karbantartani. A gyártó által ajánlott tisztítóidőszakok betartásával meghosszabbíthatja a szűrő élettartamát és fenntarthatja a motorja csúcsteljesítményét.

Összefoglalva, a TWIN AIR Légszűrő - 153908 egy megbízható és hatékony légszűrő megoldás minden motoros számára. A kiváló minőségű anyagok és a fejlett szűrőtechnológia révén ez a szűrő kiemelkedő teljesítményt nyújt minden helyzetben.

Cikkszám: 993565
Gyári cikkszám: 153908
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges