TWIN AIR Légszűrő - 153511 Suzuki LTZ250

Gyártó:
Cikkszám:
993566
Gyári cikkszám:
153511

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153511 Suzuki LTZ250

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 153511 Suzuki LTZ250

A TWIN AIR Légszűrő - 153511 Suzuki LTZ250 egy kiváló minőségű, professzionális légszűrő, amelyet kifejezetten a Suzuki LTZ250 modellhez terveztek. A Twin Air, mint vezető légszűrő gyártó, hosszú évek tapasztalatával biztosítja a legjobb teljesítményt és védelmet a motorod számára.

Kiemelkedő Tisztítás és Védelem

A légszűrő kialakítása lehetővé teszi a motor számára, hogy maximális levegőmennyiséget kapjon, miközben hatékonyan blokkolja a port és más szennyeződéseket. Ez nem csak javítja a motor teljesítményét, hanem meghosszabbítja az élettartamát is. A kiváló minőségű habszűrő elem biztosítja, hogy minden szennyeződés távol maradjon a motor belső részeitől.

Könnyű Karbantartás

A TWIN AIR légszűrők egyik legnagyobb előnye a könnyű karbantartás. A szűrőket könnyű tisztítani és újrakenni, így mindig optimális kondícióban tarthatja motorját. Az újrakenési folyamatot a Twin Air speciális olajával javasoljuk, ami még további védelmet nyújt a szennyeződések ellen.

Hosszú Élettartam

A Twin Air szűrők tartósságukról is híresek. A kettős rétegű habszerkezet tartósságot és megbízhatóságot kínál még a legkeményebb körülmények között is. Akár terepen, akár pályán használod, biztos lehetsz benne, hogy a szűrő hosszan fog szolgálni.

Kompatibilitás és Könnyű Telepítés

A 153511-es modell kifejezetten a Suzuki LTZ250 modellhez készült, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és teljesítményt. A telepítés egyszerű, és nem igényel semmilyen különleges eszközt vagy szakértelmet. Kövesd a mellékelt utasításokat, és néhány perc alatt készen állsz a motorozásra.

Miért Válaszd a TWIN AIR-t?

  • Tapasztalat és Innováció: A Twin Air több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a légszűrők gyártásában, és mindig az élvonalban van az innováció terén.
  • Világszerte Elismerés: A Twin Air termékeket világszerte használják profi versenyzők és motorosok, akik a legjobbat akarják a motorjuk számára.
  • Hatékonyság és Teljesítmény: A Twin Air szűrők nem csak kiemelkedő védelmet nyújtanak, hanem növelik a motor teljesítményét is.

Rendeld meg Most!

Ne várj tovább, és rendeld meg most a TWIN AIR Légszűrő - 153511 Suzuki LTZ250-t webshopunkból! Garantáltan növeli motorod teljesítményét és védi azt a káros szennyeződésektől. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal, szakértő csapatunk szívesen segít.

Kapcsolódó Kategóriák:

Cikkszám: 993566
Gyári cikkszám: 153511
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges