TWIN AIR Légszűrő - 153219 Suzuki RMX450

Gyártó:
Cikkszám:
993608
Gyári cikkszám:
153219

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153219 Suzuki RMX450

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban, ahol széles választékban találhatóak minőségi motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők. Ma bemutatjuk Önnek a TWIN AIR Légszűrő - 153219 Suzuki RMX450 terméket, amely egy kiemelkedő teljesítményű légszűrő a Suzuki RMX450 motorkerékpár modellekhez.

A TWIN AIR márkanévvel fémjelzett termékek az egész világon ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A 153219 TWIN AIR légszűrő kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni motorkerékpárjuk optimális teljesítményét és a motor hosszú élettartamát biztosítani. Ebben a részletes leírásban megismerheti a termék előnyeit, jellemzőit és azt, hogy hogyan járulhat hozzá motorja teljesítményéhez.

Termék jellemzők és előnyök:

  • Magas szintű szűrési teljesítmény: A TWIN AIR légszűrők kivételesen hatékonyan szűrik ki a szennyeződéseket, port és egyéb szennyező anyagokat, megvédve a motor belső részeit a kopástól és a sérülésektől.
  • Tartósság és megbízhatóság: Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy ellenálljon a különböző extrém körülményeknek és hosszú élettartammal rendelkezzen.
  • Egyszerű karbantartás: Könnyen tisztítható és újra felhasználható, így a rendszeres karbantartás nem lesz fáradtságos.
  • Kiváló illeszkedés: Tökéletesen illeszkedik a Suzuki RMX450 modellhez, biztosítva az optimális levegőáramlást és teljesítményt.

Miért válassza a TWIN AIR légszűrőt a Suzuki RMX450-hez?

A TWIN AIR légszűrőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű verseny követelményeknek, ezért ideális választás minden motorkerékpár rajongó számára, aki a legjobbat akarja magának és motorjának. A termék használatával optimalizálhatja a motor teljesítményét és egyúttal megóvhatja a motort az esetleges károsodástól.

Ezen kívül, a TWIN AIR légszűrő használata hozzájárul a környezetvédelmi szempontokhoz is, hiszen a többször használható és mosható kialakításával csökkenti a hulladék mennyiségét, amely pozitív hatással van a környezetre.

Hogyan rendelhet?

A TWIN AIR Légszűrő - 153219 Suzuki RMX450 termék egyszerűen és gyorsan megrendelhető webshopunkban. Csak adja hozzá a terméket a kosarához, végezze el a szükséges lépéseket a vásárláshoz, és kész is! Áruházunkban biztonságos fizetési lehetőségek és gyors szállítási szolgáltatások várják Önt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy javítsa Suzuki RMX450 motorkerékpárja teljesítményét és védelmét ezzel a prémium minőségű TWIN AIR légszűrővel!

Cikkszám: 993608
Gyári cikkszám: 153219
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges