TWIN AIR Légszűrő - 152215 Yamaha WR250F/450F

Gyártó:
Cikkszám:
993585
Gyári cikkszám:
152215

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 152215 Yamaha WR250F/450F

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 152215 Yamaha WR250F/450F

A TWIN AIR légszűrők világszerte elismertek a motoros közösségekben a kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt. Ez a konkrét modell, a 152215, kifejezetten a Yamaha WR250F és WR450F motorokhoz tervezett. Kategóriájában vezetoő szerepet tölt be a szennyeződések ellen nyújtott védelem és a motor teljesítményének javítása terén.

A termék jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagok: A szűrő dupla rétegű, speciálisan kiválasztott habanyagból készült, amely kiválóan szűri meg a legkisebb porszemcséket is.
  • Növeli a motor teljesítményét: A TWIN AIR légszűrők úgy vannak tervezve, hogy növeljék a levegő áramlását a motorhoz, ami jobb teljesítményt és hatékonyságot eredményez.
  • Tartósság: A szűrő hosszú élettartammal rendelkezik, még a legnehezebb terepviszonyok között is.
  • Könnyű karbantartás: A szűrő könnyen tisztítható és újraolajozható, így egyszerűen fenntartható a maximális hatékonyság hosszú távon.
  • Közvetlen csere: Ez a légszűrő közvetlenül cserélhető az eredeti Yamaha WR250F/WR450F szűrők helyére, további módosítások nélkül.

Amennyiben a legjobb teljesítményt szeretné kihozni Yamaha motorjából, a TWIN AIR légszűrő a legjobb választás. Robusztus felépítésének és innovatív tervezésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy motorja mindig a legjobb formáját hozza, bármilyen körülmények között is használja.

A TWIN AIR Márkáról

A TWIN AIR egy ismert és elismert márka a motoralkatrészek piacán, több évtizedes tapasztalattal a háttérben. A márka elkötelezett a minőség és a technológiai innováció iránt, ami megmutatkozik minden egyes termékükben. A TWIN AIR légszűrőket a versenyzők és a motocross rajongók egyaránt nagyra becsülik azok teljesítménye és megbízhatósága miatt.

TWIN AIR Légszűrő megrendelése webshopunkban

A webshopunkban egyszerűen és gyorsan rendelheti meg a TWIN AIR légszűrőket. Tekintse meg a választékunkat, és válassza ki a motorjához legmegfelelőbb szűrőt. Rendeléseit gyorsan feldolgozzuk és kiszállítjuk, hogy minél hamarabb újra élvezhesse motorozást a legjobb teljesítménnyel.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Szakértő kollégáink mindig rendelkezésére állnak, hogy segítsenek a legjobb döntést hozni.

Ne késlekedjen, rendelje meg a TWIN AIR légszűrőt még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

Cikkszám: 993585
Gyári cikkszám: 152215
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges