TWIN AIR Légszűrő - 151117

Gyártó:
Cikkszám:
993531
Gyári cikkszám:
151117

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 151117

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 151117

A TWIN AIR Légszűrő - 151117 kiváló minőségű termék a motoralkatrészek piacán, amely kimagasló teljesítményt és hosszú élettartamot kínál a motorkerékpárosok számára. Ez a légszűrő specializálódott a por és szennyeződések távoltartására, amely lehetővé teszi a motor számára, hogy tiszta levegőt szívjon be, ezzel javítva a teljesítményt és a motor élettartamát.

A TWIN AIR márkanév alatt futó légszűrők világszerte ismertek és elismertek a motorkerékpáros közösségekben, mivel a cég minden terméke szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül, hogy biztosítsák a legmagasabb minőséget. A 151117 modellszám különösen népszerű a motocross és off-road motorosok körében, akik extrém körülmények között használják járműveiket.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Tartósság: A TWIN AIR Légszűrő - 151117 kiváló minőségű szűrőanyagokból készült, melyek hosszú távon is tartósak maradnak. Ez lehetővé teszi a motor számára, hogy hosszabb időn át maximális teljesítményt nyújtson anélkül, hogy gyakori szűrőcserére lenne szükség.
  • Könnyű karbantartás: A szűrő könnyen tisztítható és újrafelhasználható, ami csökkenti a karbantartási költségeket és a környezetterhelést.
  • Optimális légáramlás: Az innovatív szűrődesign úgy lett kialakítva, hogy maximális légáramlást biztosítson a motor számára, ami növeli a teljesítményt és az üzemanyag hatékonyságát.
  • Extrém védelem: Kiválóan megvédi a motort a portól, szennyeződésektől és egyéb környezeti ártalmaktól, amelyek károsíthatják a motor belső komponenseit.

A TWIN AIR Légszűrő - 151117 tökéletes választás minden olyan motoros számára, aki szeretné meghosszabbítani járműve élettartamát és javítani annak teljesítményét. Akár amatőr, akár profi motoros vagy, ez a légszűrő biztosan megfelel elvárásaidnak.

Webshop

A webshopunk specialitása a motoralkatrészek és ruházat forgalmazása, ahol minden termékünket gondosan választjuk ki, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékeink között megtalálhatóak különféle szűrők, légszűrők, melyek segítenek a motorjaid kiváló működésében. A TWIN AIR légszűrők mindig is a legkeresettebb termékek közé tartoztak webshopunkban, mivel folyamatosan magas színvonalat képviselnek.

Rendelés és Szállítás

Rendelje meg most a TWIN AIR Légszűrő - 151117 légszűrőt webshopunkból, és tapasztalja meg a különbséget! Gyors és megbízható szállítást biztosítunk, hogy a lehető leghamarabb használatba veheti a kiváló minőségű termékünket. Ne habozzon, válassza a legjobbat a motorjához!

Cikkszám: 993531
Gyári cikkszám: 151117
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges