TWIN AIR Légszűrő - 151111 Kawasaki KX125/250

Gyártó:
Cikkszám:
993571
Gyári cikkszám:
151111

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 151111 Kawasaki KX125/250

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 151111 Kawasaki KX125/250

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

Gyártó: TWIN AIR

Fedezze fel a TWIN AIR Légszűrő által nyújtott kiemelkedő hatékonyságot és minőséget, amelyet kifejezetten a Kawasaki KX125/250 modellekhez terveztek. Az egyedi kialakítás és a prémium anyagok használata garantálja a maximális teljesítményt és a hosszú élettartamot, mely elengedhetetlen a versenyzők és motorrajongók számára.

Termékleírás:

  • Kiváló minőség: A TWIN AIR Légszűrők a legmagasabb színvonalú anyagokból készülnek, biztosítva a maximális szűrést és a hosszú élettartamot.
  • Optimális teljesítmény: A speciális szűrőtechnológia lehetővé teszi a motor maximális levegő áramlását, miközben hatékonyan szűri ki a káros szennyeződéseket.
  • Könnyű karbantartás: A légszűrő egyszerűen tisztítható és karbantartható, így hosszútávon megőrzi hatékonyságát.
  • Kompatibilitás: Ez a modell kifejezetten a Kawasaki KX125/250 motorkerékpárokhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik és maximális teljesítményt nyújt.

Részletek:

A TWIN AIR Légszűrő a motor légzőszervének védelmezője, amely nélkülözhetetlen, ha a legjobb teljesítményt szeretné elérni motorjával. Az egyedi, két rétegű habos felépítés lehetővé teszi a levegő akadálytalan áramlását, miközben hatékonyan szűri ki a port, koszt és más szennyeződéseket. Mindez hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt eredményez.

A szűrőanyag speciálisan van kialakítva, hogy ellenálljon az olajnak és más kenőanyagoknak, megőrizve anyagának integritását és szavatoló képességét bármilyen körülmények között. Legyen szó amatőr versenyzőről vagy profi pilótáról, a TWIN AIR Légszűrő megbízható társa lesz a megbízható teljesítmény elérésében.

Amellett, hogy a TWIN AIR termékek egyedülálló teljesítményt nyújtanak, rendkívül egyszerűen karbantarthatók is. A szűrő tisztítása és olajozása gyors és egyszerű folyamat, így kevesebb időt tölt a műhelyben, és több időt a pályán.

Ajánlott használati területek:

  • Motocross
  • Enduro
  • Freestyle
  • Szabadidős motorozás

Miért válassza a TWIN AIR-t?

A TWIN AIR már évtizedek óta piacvezető a légszűrők gyártásában, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeiket annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák a motorosok számára. A minőség, megbízhatóság és innováció szinonimája a TWIN AIR, amely biztosítja, hogy minden termékük megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Rendelje meg most a TWIN AIR Légszűrőt webshopunkból, és tapasztalja meg a kiváló szűrési teljesítményt és tartósságot, amelyet ez a termék kínál. Ne hagyja, hogy a szennyeződések és a por kárt tegyen motorjában – válassza a TWIN AIR minőséget és élvezze a gondtalan motorozást!

Cikkszám: 993571
Gyári cikkszám: 151111
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges