SKF Villaolaj Tömítő és Porvédő Készlet - Showa Ø43mm Kétkomponensű 1107237 DUAL-43S

Gyártó:
Cikkszám:
982661
Gyári cikkszám:
DUAL-43S

16399.999966

12913.3858

16 400 Ft

Nettó: 12 913 Ft

SKF Villaolaj Tömítő és Porvédő Készlet - Showa Ø43mm Kétkomponensű 1107237 DUAL-43S

Rendelhető
Rendelhető

SKF Villaolaj Tömítő és Porvédő Készlet - Showa Ø43mm Kétkomponensű 1107237 DUAL-43S motorosok számára készül. Ez a készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hozzájárulnak a motorvilla hosszabb élettartamához és jobb teljesítményéhez.

Az SKF egy világszerte ismert márka, amely kiválóan teljesít minden körülmények között. Ez az olajtömítő és porvédő készlet kifejezetten a Showa Ø43mm villa számára lett kifejlesztve, és a legjobb védelmet nyújtja a szennyeződések, por és egyéb káros anyagok ellen.

Ez a készlet kétkomponensű kialakítással rendelkezik, amely két különböző anyagot ötvöz, hogy kombinálja a kiváló tömítést és a maximális tartósságot. Az olajtömítő gyűrűk és porvédő sapkák kialakítása úgy lett megalkotva, hogy minimalizálja a surlódást és optimalizálja a villa teljesítményét, ami simább és stabilabb utazást eredményez.

Az SKF számos innovációval és technológiai fejlesztéssel járult hozzá a villaolaj tömítő gyűrűk piacán, ezért is választják őket a világ minden tájáról származó profi motorosok és amatőr rajongók egyaránt. A SKF Villaolaj Tömítő és Porvédő Készlet - Showa Ø43mm Kétkomponensű 1107237 DUAL-43S úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is, legyenek azok hegyi utak, autópályák vagy versenypályák.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló minőség: Az SKF márkanév garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.
  • Kétkomponensű kialakítás: Kiváló tömítés és tartósság.
  • Showa Ø43mm specifikáció: Kifejezetten a Showa Ø43mm villákhoz készült.
  • Könnyű felszerelés: A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez.
  • Optimalizált teljesítmény: Minimalizált surlódás a simább és stabilabb utazás érdekében.

Végül, de nem utolsósorban, az SKF készlet kompatibilis számos motoros modelllel, így nem kell aggódnia, hogy nem talál megfelelő alkatrészt motorjához. Ez az alkatrész a motoros alkatrész piacon kiemelkedő választás minden olyan felhasználó számára, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén.

Összefoglalva, ha Ön olyan motoros, aki szeretné a legjobbat kihozni motorjából, akkor az SKF Villaolaj Tömítő és Porvédő Készlet - Showa Ø43mm Kétkomponensű 1107237 DUAL-43S az Ön számára készült. Győződjön meg róla maga is, és vásárolja meg webshopunkban most!

Cikkszám: 982661
Gyári cikkszám: DUAL-43S
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták