SELLE DALLA VALLE üléshuzat - RACING BLUE ( SDV005RB )

Gyártó:
Cikkszám:
879835
Gyári cikkszám:
SDV005RB

26499.999959

20866.1417

26 500 Ft

Nettó: 20 866 Ft

SELLE DALLA VALLE üléshuzat - RACING BLUE ( SDV005RB )

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

A különleges és stílusos motorozás öröme: SELLE DALLA VALLE üléshuzat - RACING BLUE (SDV005RB)

Üdvözöljük a motoralkatrész szerelmeseit az ellenállhatatlan SELLE DALLA VALLE üléshuzat - RACING BLUE (SDV005RB) termékünk bemutatásával! Ez az ikonikus üléshuzat nem csupán egy közönséges kiegészítő. Ez a kiváló minőségű termék minden motortulajdonos álma, aki szeretné kombinálni a komfortot, a stílust és a tartósságot. Kék színével és modern dizájnjával a SELLE DALLA VALLE üléshuzat minden motoros számára elengedhetetlen kiegészítő.

Exkluzív dizájn és kiváló minőség

A SELLE DALLA VALLE RACING BLUE üléshuzat kiváló minőségű anyagból készült, amely maximális komfortot és tartósságot biztosít. A kék színű dizájn nem csupán esztétikus, de hangsúlyosan előtérbe helyezi a motorod egyediségét, így biztos lehetsz benne, hogy minden szem rád szegeződik majd a városban vagy az országúton.

Ergonomikus és kényelmes

A motorozás során az egyik legfontosabb szempont a kényelem. A SELLE DALLA VALLE üléshuzat speciálisan úgy lett kialakítva, hogy hosszú távú vezetés során is megőrizze az ergonómiát és a kényelmet. Az anyagok gondos kiválasztása garantálja, hogy a huzat nem csak kényelmes, de légáteresztő is, így megelőzve az izzadást és az ebből adódó kellemetlenségeket.

Időtálló és ellenálló

A SELLE DALLA VALLE termékei híresek időtállóságukról és ellenállóságukról. Ez alól a RACING BLUE üléshuzat sem kivétel. Az üléshuzat könnyen tisztítható, ellenáll az UV-sugaraknak és az időjárás viszontagságainak, így hosszú távon megőrzi eredeti állapotát és színét. Bármilyen időjárási körülmények között is motorozol, biztos lehetsz benne, hogy a borítás hű társad lesz.

Könnyű telepítés

Nem szükséges szakember az üléshuzat felszereléséhez. A SELLE DALLA VALLE RACING BLUE (SDV005RB) üléshuzatot úgy tervezték, hogy könnyű legyen fel- és leszerelni. Néhány egyszerű lépéssel, szakértelem és szerszámok nélkül is gyorsan végrehajtható a telepítés, így több időt tölthetsz a vezetési élményekkel.

Összegzés

A SELLE DALLA VALLE üléshuzat - RACING BLUE (SDV005RB) tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a stílust. Ez a termék minden bizonnyal növeli motorod megjelenését és élvezetesebbé teszi a vezetési élményt. Ne hagyd ki ezt az esélyt, hogy motorod valódi gyöngyszemmé váljon!

Rendeld meg most a SELLE DALLA VALLE üléshuzatot nálunk, és élvezd a motorozás új dimenzióját!

Cikkszám: 879835
Gyári cikkszám: SDV005RB
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges