SCAR KORMÁNYCSŐ ANYA NARANCS 520150N

Gyártó:
Cikkszám:
895196
Gyári cikkszám:
520150N

9000.000034

7086.6142

9 000 Ft

Nettó: 7 087 Ft

SCAR KORMÁNYCSŐ ANYA NARANCS 520150N

Rendelhető
Rendelhető

SCAR KORMÁNYCSŐ ANYA NARANCS 520150N

Ha motoralkatrészekre van szüksége, ne keressen tovább, mert itt van a SCAR Kormánycső Anya Narancs 520150N. Ez a kiváló minőségű termék a SCAR gyártótól származik, amely jól ismert a motoros közösségben a precíziós gyártásáról és megbízhatóságáról. Ez a kormánycső anya kiváló választás minden motoros számára, aki a teljesítmény és a stílus egyensúlyát keresi.

Tulajdonságok

  • Szín: Narancs
  • Gyártó: SCAR
  • Széria: 520150N
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kormányok > Alkatrész
  • Anyag: Kiváló minőségű alumínium
  • Felületkezelés: Eloxált bevonat a tartósság érdekében
  • Speciális kialakítás: Könnyű súly, de tökéletes erősség
  • Kompatibilitás: Széles körben kompatibilis különböző modellekkel

Leírás

A SCAR Kormánycső Anya Narancs 520150N kiemelkedő választás minden motoros számára, aki nem csupán esztétikus megjelenést, hanem maximális teljesítményt is vár. Az anyagot a legmagasabb színvonalon gyártották, hogy biztosítsa a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot. Az eloxált narancsszínű felület nem csupán gyönyörű, de védi az anyagot a korrózióval és kopással szemben is.

A kifinomult tervezésnek köszönhetően ez a kormánycső anya könnyen felszerelhető, és biztosítja a stabilitást és biztonságot még a legkeményebb körülmények között is. Az alumínium anyag kiválasztása különösen fontos, mert könnyűségének köszönhetően nem növeli meg jelentősen a motor súlyát, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy megfeleljen a motorozás igényeinek.

SCAR kormánycső anyával motorja egy új szintre emelkedhet. Akár versenykörülmények között, akár mindennapi használatban szeretné élvezni a motorozást, ez az alkatrész minden helyzetben helyt áll.

Kompatibilitás

Ez a termék széles körben kompatibilis különböző motorkerékpár modellekkel. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a specifikációkat, hogy biztos legyen benne, hogy tökéletesen illik az Ön motorjához.

A SCAR Márkáról

A SCAR neve már évek óta egyet jelent a kiváló minőséggel és innovatív motoralkatrészekkel. A márka elkötelezett a folyamatos fejlesztés és a motoros közösség igényeinek kielégítése mellett. Vásároljon SCAR terméket, hogy részese legyen ennek a hihetetlen teljesítménynek és megbízhatóságnak!

Rendelés és Szállítás

Rendelje meg a SCAR Kormánycső Anya Narancs 520150N-t most a webshopunkból! Gyors és megbízható szállítást biztosítunk. Kérdése van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, amely készséggel segít Önnek mindenben.

Cikkszám: 895196
Gyári cikkszám: 520150N
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges