SCAR EVO Foot Pegs S1511

Gyártó:
Cikkszám:
986575
Gyári cikkszám:
S1511*

49599.999987

39055.1181

49 600 Ft

Nettó: 39 055 Ft

SCAR EVO Foot Pegs S1511

  • Kék
  • Titán
Rendelhető
Rendelhető

SCAR EVO Foot Pegs S1511 - Motoralkatrész Webshop

SCAR EVO Foot Pegs S1511

A modern motoros életstílus egyik alapvető eleme a megfelelő lábtartók kiválasztása. Bemutatjuk a SCAR EVO Foot Pegs S1511 modellünket, amely a legmagasabb színvonalú termékekkel egészíti ki motorkerékpárját. Ezek a lábtartók különösen népszerűek a profi motorosok körében, mivel kiemelkedő minőségükkel és tartósságukkal tűnnek ki.

Főbb Jellemzők és Előnyök

  • Anyagminőség: Az SCAR EVO Foot Pegs S1511 csúcsminőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a termék hosszú távú használatát és megbízhatóságát.
  • Könnyített szerkezet: A könnyített szerkezet azt jelenti, hogy kevésbé terheli meg a motorkerékpár tömegét, ami javítja a vezetési élményt és a teljesítményt.
  • Ergonomikus kialakítás: A lábtartók ergonomikus kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és stabilitást a hosszú utak során. Ez különösen fontos a versenyzők számára, akik hosszabb ideig vannak motorjukon.
  • Kiváló tapadás: Az egyedülálló fogazott felület rendkívüli tapadást biztosít, így a motoros lába mindig biztosan áll a lábtartón, még nedves vagy sáros körülmények között is.
  • Könnyű felszerelés: Az SCAR EVO Foot Pegs S1511 tervezése során figyelembe vették a felhasználói szempontokat, így a felszerelés egyszerű és gyors folyamat.

Miért válaszd az SCAR EVO Foot Pegs S1511-et?

Az SCAR márka hosszú évek óta híres a motoralkatrész piacon kiváló minőségű termékeiről. Az EVO lábtartók használatával nem csak biztonságban érezheted magad, de növelheted a motorozási élményed szintjét is. A profi motorosok, akiknek minden apró részlet számít, előszeretettel választják ezt a modellt, hogy versenyeiken a legjobb teljesítményt nyújthassák.

A SCAR EVO Foot Pegs S1511 nem csak stílusos kinézetével tűnik ki, hanem funkcionális és praktikus is. A tartósság, a kiváló tapadás és az ergonómikus kialakítás együttesen biztosítják, hogy minden motoros számára ideális választás legyen. Ha olyan lábtartókat keresel, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, akkor ezek a lábtartók tökéletesek lesznek számodra.

Ne habozz, és frissítsd motorodat a piacon elérhető legjobb minőségű lábtartókkal. SCAR EVO Foot Pegs S1511 – a motorosok fő választása.

Tekintsd meg további termékeinket a webshopunkban, ahol számos más motoralkatrész és kiegészítő között válogathatsz!

Cikkszám: 986575
Gyári cikkszám: S1511*
#Szín Kék
#Szín Titán
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges