S3 Thermo Kabát Trial Protec Pink (Rosa) (KS * KL * KXL * XL * 2XL) V-W3

Gyártó:
Cikkszám:
881407
Gyári cikkszám:
V-W3

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

S3 Thermo Kabát Trial Protec Pink (Rosa) (KS * KL * KXL * XL * 2XL) V-W3

  • 2XL
  • KL
  • KS
  • KXL
  • XL
  • Rózsaszín
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát Trial Protec Pink (Rosa) - Motorosoknak tervezték

Bemutatjuk a S3 Thermo Kabát Trial Protec Pink (Rosa) modellt, amelyet kimondottan a motorosok igényeire szabtak. Ebben a részletes ismertetőben bemutatjuk a kabát legfontosabb jellemzőit és előnyeit, hogy minden információ birtokában választhass.

Hőszigetelés és Komfort

Az S3 Thermo Kabát kifejezetten a hidegebb időjárási körülmények között történő motorozásra készült. A kabát kiváló hőszigetelő anyagokból készült, így biztosítja a megfelelő hőmérsékletet még a leghűvösebb napokon is. Az anyagok légáteresztő képessége pedig garantálja, hogy motorozás közben is kényelmesen érezd magad.

Védelmi Funkciók

A Trial Protec technológiával készült kabát kifejezetten a motorosok biztonságának növelésére szolgál. A kabát erős és tartós anyagai ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Továbbá, a beépített védőelemek megvédik a legfontosabb testrészeket, mint például a vállakat, könyököket és a gerincet egy esetleges baleset során.

Stílus és Design

Ez a kabát nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A Pink (Rosa) szín dinamikus és feltűnő megjelenést biztosít, amely kitűnik a többi motoros közül. A modern design és a precíz kidolgozás kombinációja garantálja, hogy minden részlet a helyén van, és a kabát minden szempontból megfelel az elvárásoknak.

Méretek és Illeszkedés

Az S3 Thermo Kabát több méretben is elérhető: KS, KL, KXL, XL, 2XL. Így minden motoros megtalálhatja a számára legkényelmesebb és legjobban illeszkedő méretet. A kabát szabása ergonomikus, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmet akár hosszabb távon is.

Könnyű Kezelhetőség

A kabát könnyen tisztítható és karbantartható. Az anyagok minősége garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és megőrzi eredeti állapotát számos mosás után is.

Összefoglalás

Az S3 Thermo Kabát Trial Protec Pink (Rosa) egy kivételes választás minden motoros számára, aki nemcsak a hideg időjárás ellen, hanem a potenciális veszélyek ellen is maximális védelmet szeretne. A kiváló hőszigetelés, a beépített védelem, a stílusos megjelenés és a különböző méretek garantálják, hogy mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kabátot.

Rendeld meg most webshopunkból, és készülj fel a következő motoros szezonra a legjobb védelemmel és kényelemmel!

Cikkszám: 881407
Gyári cikkszám: V-W3
#Méret KS
#Méret KXL
#Méret 2XL
#Méret KL
#Méret XL
#Szín Rózsaszín
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges