S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial Sárga (Amarillo) (XS-2XL) RT-Y3

Gyártó:
Cikkszám:
881674
Gyári cikkszám:
RT-Y3

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial Sárga (Amarillo) (XS-2XL) RT-Y3

  • 2XL
  • S
  • XS
  • Sárga
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial Sárga (Amarillo) (XS-2XL) RT-Y3

Ismerd meg a hideg időszakban a motoros túrázás legjobb társát, az S3 Thermo Kabátot a híres S3 Racing Team gyártásában! Ez az S3 Thermo Kabát nem csupán stílusos és sportos megjelenésű, de kitűnő védelmet nyújt a hideg ellen is, így a rideg időben sem kell lemondanod a motorozásról. A sárga (Amarillo) színű kabát XS-2XL méretekben elérhető, így minden motorrajongó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet.

Ez a termék különösen ajánlott minden motoros számára, aki a hideg időjárási viszonyok között is biztonságban és kényelemben szeretné érezni magát. A kabát kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a test meleg maradjon még a legzordabb téli időjárásban is.

Kiváló minőségű anyagok

Az S3 Thermo Kabát kiváló minőségű anyagokból készült, melyek garantálják a tartósságot és az időtállóságot. A szélálló és vízálló külső anyag megakadályozza, hogy a hideg szél és az eső behatoljon a kabát belsejébe, miközben a belső rész puha, kényelmes és antiallergén béléssel van ellátva, ami biztosítja a maximális komfortérzetet.

Speciális kialakítás

Az S3 Racing Team különös figyelmet fordított a kabát ergonomikus kialakítására. Az állítható mandzsetták, a belső és külső zsebek, illetve a levehető kapucni mind hozzájárulnak a kabát sokoldalúságához és funkcionalitásához. A kabát záródása biztonságos és könnyen kezelhető, így még vastag kesztyűben is egyszerűen zárható és nyitható.

Biztonság mindenekelőtt

A kabát reflektív csíkokkal van ellátva, melyek biztosítják, hogy a motoros mindig jól látható legyen még rossz látási viszonyok között is. A kabát kiváló védelmet nyújt a test számára, ezáltal csökkentve a sérülés kockázatát baleset esetén.

Stílus és design

Az S3 Thermo Kabát a modern dizájn és a praktikus funkciók tökéletes kombinációja. A sárga (Amarillo) szín nemcsak feltűnő és stílusos, de a láthatóságot is növeli, így a motoros mindig észrevehető marad az utakon.

Összefoglalva, az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial Sárga (Amarillo) (XS-2XL) RT-Y3 egy kitűnő választás minden motoros számára, aki hideg időben is szeretné élvezni a motorozás örömét. Ez a kabát megfelel minden elvárásnak a kényelem, biztonság és stílus terén, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb döntést hozod meg vele.

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, rendeld meg most az S3 Thermo Kabátot webshopunkban, és élvezd a hideg időben is a motorozás szabadságát és kényelmét!

Cikkszám: 881674
Gyári cikkszám: RT-Y3
#Méret 2XL
#Méret XS
#Méret S
#Szín Sárga
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges