S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial RED (XS-S) RT-R3

Gyártó:
Cikkszám:
881673
Gyári cikkszám:
RT-R3

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial RED (XS-S) RT-R3

  • S
  • XS
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial RED (XS-S) RT-R3: Kiváló Választás a Motorozás Szerelmeseinek

Az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial RED (XS-S) RT-R3 egy prémium kategóriás motoros kabát, amelyet a motorozás szerelmeseinek terveztek. A kabátot a S3 neves gyártó készítette, amely elkötelezett a kiváló minőség és a versenyzői élmény biztosítása mellett.

Páratlan Védelem és Kényelem

Ez a thermo kabát nemcsak stílusos, hanem rendkívül funkcionális is. Úgy tervezték, hogy minden időjárási körülmények között megvédje viselőjét. A kabát különleges hőszigetelő anyagokból készült, amelyek biztosítják a maximális meleget még a leghidegebb napokon is. A S3 Thermo Kabát kifejezetten alkalmas a trial motorozás szerelmeseinek, mivel kiemelkedő mozgásszabadságot biztosít.

Minőségi Anyagok és Innovatív Kialakítás

A kabát kialakítása során felhasznált anyagok és technológiák biztosítják, hogy a kabát hosszú élettartammal rendelkezzen. A külső rész kiváló minőségű, rugalmas és vízlepergető anyagból készült, amely megvédi a motorost az eső és nedvesség ellen. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes illeszkedést és a mozgásszabadságot, így semmi sem akadályozza a teljesítményt a motorozás során.

Stílus és Funkcionalitás

Az S3 RACING TEAM Pilot Trial kabát piros (RED) színben kapható, amely azonnal felismerhetővé és vonzóvá teszi. Az XS-S méretű kabát ideális választás azok számára, akik kisebb méretet keresnek, ugyanakkor nem szeretnének kompromisszumot kötni a védelem és a kényelem terén.

Biztonsági Jellemzők

A kabát számos biztonsági jellemzővel rendelkezik a motoros védelme érdekében. Tartalmazza a megfelelő helyeken található védőpaneleket, amelyek minimalizálják a sérülés kockázatát. Emellett reflektív elemekkel van felszerelve, amelyek növelik a láthatóságot sötétben vagy rossz időjárási körülmények között.

Praktikusság és Kényelem

A kabát számtalan zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző kiegészítők és személyes tárgyak kényelmes tárolását. A könnyen hozzáférhető és biztonságos zsebek biztosítják, hogy minden szükséges eszköz mindig kéznél legyen.

Ezen kívül a zsebek vízálló cipzárral vannak ellátva, így megvédve az értékeket a nedvességtől.

Összegzés

Az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial RED (XS-S) RT-R3 az egyik legjobb választás, ha megbízható és kiváló minőségű motoros kabátot keresel. A kiváló anyaghasználat, az innovatív tervezés, valamint a kiemelkedő biztonsági jellemzők garantálják, hogy ez a kabát minden motoros számára megfelelő választás legyen.

A kabát tökéletesen illeszkedik a webshopunk kínálatába, ahol más motoralkatrészeket és ruházati termékeket is találhatsz. Látogass el hozzánk, és találd meg a számodra legmegfelelőbb felszereléseket!

Főbb Jellemzők:

  • Hőszigetelő anyagok a hideg elleni védelem érdekében
  • Víztaszító külső réteg
  • Ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében
  • Reflektív elemek a jobb láthatóságért
  • Tartós és rugalmas anyagok
  • Több zseb a praktikus tárolásért

#Méret XS
#Méret S
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges