S3 Hátsó féklépcsőlap Beta / Gas Gas / Rieju BP-1482

Gyártó:
Cikkszám:
940374
Gyári cikkszám:
BP-1482

17700.000033

13937.0079

17 700 Ft

Nettó: 13 937 Ft

S3 Hátsó féklépcsőlap Beta / Gas Gas / Rieju BP-1482

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

S3 Hátsó féklépcsőlap Beta / Gas Gas / Rieju BP-1482

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol prémium minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínálunk. Bemutatjuk legújabb termékünket, az S3 Hátsó féklépcsőlapot, amely kifejezetten a Beta, Gas Gas és Rieju BP-1482 modellekhez készült. Ez a termék ideális választás mindazoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a teljesítményre és a megbízható fékezésre terepen és közúton egyaránt.

Minőségi kivitelezés

Az S3 Hátsó féklépcsőlap kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt még a legnehezebb körülmények között is. A tervezése során a gyártó kiemelt figyelmet fordított a részletekre, hogy a termék ne csak funkcionális, de esztétikailag is vonzó legyen. Az erős anyagnak köszönhetően ellenáll a korróziónak és a kopásnak, így hosszú ideig megóvva Önt az esetleges problémáktól.

Specifikus Illeszkedés

A Beta, Gas Gas és Rieju BP-1482 modellek számára készült, így garantáltan tökéletesen illeszkedik ezekhez a motorokhoz. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően nem igényel különösebb szakértelmet, így akár otthon is könnyedén felszerelheti. Ezen felül, a speciális kialakítása révén maximalizálja a fékhatékonyságot, növelve ezzel a motor biztonságát és teljesítményét.

Fejlett Technológia

Az S3 új technológiákat alkalmazott ennek a féklépcsőlapnak a gyártása során, amelyek elősegítik a jobb hőelvezetést és csökkentik a túlmelegedés kockázatát. Ez különösen hasznos azoknak a motorosoknak, akik gyakran vezetnek hosszú távon vagy intenzív körülmények között. Az optimalizált forma és a precíz kidolgozás biztosítja, hogy a fékhatás mindig a megfelelő szinten marad, így Ön biztonságosan és magabiztosan vezetheti motorját.

Stílus és Design

Nem csak a funkcionalitás, de a megjelenés is fontos szempont volt az S3 Hátsó féklépcsőlap tervezésekor. Az elegáns és sportos design tökéletesen kiegészíti a motor összképét, így nem csak a teljesítményben, de a vizuális élményben is hozzájárul a motorozás élményéhez. Válassza ezt a féklépcsőlapot, ha szeretne nemcsak biztonságosan, de stílusosan is motorozni.

Kompatibilitás

  • Beta modellek
  • Gas Gas modellek
  • Rieju BP-1482 modellek

Rendelje meg most!

Ne hagyja, hogy a rossz minőségű fékalkatrészek veszélybe sodorják Önt és motorját! Rendelje meg most az S3 Hátsó féklépcsőlapot, és élvezze a biztonságos és gördülékeny motorozást!

Cikkszám: 940374
Gyári cikkszám: BP-1482
#Szín Kék
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges