RENTHAL BAR PAD TEAM (TÖBB SZÍNBEN)

Gyártó:
Cikkszám:
967114

11800.000022

9291.3386

11 800 Ft

Nettó: 9 291 Ft

RENTHAL BAR PAD TEAM (TÖBB SZÍNBEN)

  • Fekete/Piros/Zöld
  • Fekete/Fehér/Zöld
  • Fekete/Fehér/Sárga
  • Narancs/Fehér
Rendelhető
Rendelhető

RENTHAL BAR PAD TEAM (TÖBB SZÍNBEN)

A Renthal Bar Pad Team kiváló választás mindazok számára, akik a motorkerékpárjuk biztonságát és stílusát szeretnék növelni. Ez a kifejezetten versenyzők számára kifejlesztett kormányvédő párnázás tökéletesen illeszkedik a Renthal kormányokhoz, biztosítva a maximális védelemet és a jármű megjelenésének javítását.

A Renthal márka neve garancia a kiváló minőségre és tartósságra, amit a termék több évtizedes fejlesztés és tesztelés során szerzett hírneve tükröz. Ez a kormányvédő párnázás különböző színekben elérhető, így minden motoros megtalálhatja a saját stílusához leginkább illő változatot.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőségű anyagok: A Renthal Bar Pad Team kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és sérüléseknek.
  • Optimalizált védelem: A kormányvédő párnázás fejlett ütéselnyelő képességekkel rendelkezik, ami minimalizálja az ütések erejét, és extra védelmet nyújt a versenyző számára.
  • Több színválaszték: A termék elérhető több különböző színben, így a vásárlók szabadon választhatnak a stílusukhoz legjobban illeszkedő változatok közül.
  • Egyszerű telepítés: A Renthal Bar Pad Team gyorsan és egyszerűen felszerelhető a kormányra, speciális szerszámok nélkül.
  • Kompakt méret: A párnázás mérete ideális, hogy a kormány védelmét biztosítsa anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

A Renthal Bar Pad Team párnázás kiváló választás minden motorkerékpár-rajongónak, aki a legjobbat szeretné magának és motorjának. Ez a termék nemcsak a versenyzők számára nyújt extra védelmet, hanem a mindennapi használat során is hasznos kiegészítő lehet. A Renthal kormánypárna stílusos megjelenést kölcsönöz a járműnek, miközben magas szintű biztonságot garantál.

Az SX kategóriában található termékek közé tartozik, és ideális választás minden olyan motoros számára, aki a legmodernebb és legmegbízhatóbb kiegészítőket keresi. Akár professzionális versenyző, akár hobbimotoros, a Renthal termékei között biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Tegye magáévá ezt a kiváló minőségű, sokoldalú terméket, és élvezze a motorkerékpározás biztonságosabb és stílusosabb élményét!

Cikkszám: 967114
Gyári cikkszám:
#Szín Fekete/Fehér/Zöld
#Szín Fekete/Fehér/Sárga
#Szín Narancs/Fehér
#Szín Fekete/Piros/Zöld
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges