QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585

Gyártó:
Cikkszám:
755059
Gyári cikkszám:
2602-0585

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585

Rendelhető
Rendelhető

QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585

A motorozás biztonsági eszközei közé tartoznak, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonságos közlekedéshez és a megfelelő védelem biztosításához. Ezen eszközök egyike a QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585, amely a motorosok számára kompromisszumok nélküli látásminőséget és védelmet garantál. Egy jó minőségű pótlencse elengedhetetlen része a motoros felszerelésnek, különösen, ha hosszabb utakra készülünk.

Termék Leírása

Ez a speciális, ezüst tükrös lencse QUALIFIER márkanevet viseli, amely a minőséget és megbízhatóságot képviseli a motoros kiegészítők piacán. A 2602-0585 cikkszámú modell különösen népszerű a motorosok körében, köszönhetően multifunkcionális tulajdonságainak, amelyek hozzájárulnak a magas fokú biztonsághoz és kényelemhez.

Jellemzők és Előnyök

  • Prémium Minőség: A QUALIFIER™ pótlencsék csúcsminőségű anyagokból készülnek, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a különböző időjárási viszonyok közepette.
  • UV Védelem: Az ezüst tükrös bevonat hatékonyan szűri meg a káros UV sugarakat, biztosítva ezzel a szem védelmét hosszabb utak során is.
  • Kompatibilitás: A 2602-0585 modell kompatibilis a legtöbb motoros sisakkal, így sokoldalúan használható bármilyen felszereléssel.
  • Tartósság: Az anyaghasználat és a fejlett gyártástechnológia révén a lencse hosszú élettartammal rendelkezik, ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak.
  • Könnyű Cserélhetőség: A lencse egyszerűen és gyorsan cserélhető, így bármikor felkészülhet a változó körülményekre.

A Motoralkatrész Webshopunkról

Webshopunk kifejezetten motoralkatrészek és motoros felszerelések értékesítésére szakosodott, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre és a megbízhatóságra. Kínálatunkban megbízható gyártók termékei találhatóak meg, így a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőséget kapják.

Ha kérdése van a QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585 termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Mi mindig arra törekszünk, hogy a legjobb motoros élményt nyújtsuk vásárlóinknak, ezért termékeink nem csupán funkcionalitásukban, hanem designjukban is kiemelkedőek.

Vásárlói Vélemények

A termékről sok pozitív visszajelzést kaptunk. A motorosok kiemelik a lencse kiváló minőségét, tartósságát és az UV-védelem hatékonyságát. A könnyű cserélhetőséget és a kompatibilitást is sokan dicsérik, ami lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást minden motoros szituációhoz.

Értékesítési Információk

Termékeink, így a QUALIFIER™ PÓTLENCSE EZÜST TÜKRÖS 2602-0585 is, gyors szállítással és kedvező áron érhetőek el webáruházunkban. Vásároljon bizalommal, és tapasztalja meg a prémium minőségű motoros felszerelések előnyeit!

Cikkszám: 755059
Gyári cikkszám: 2602-0585
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges