PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - YZ85 2004-19

Gyártó:
Cikkszám:
757751

66100.000007

52047.2441

66 100 Ft

Nettó: 52 047 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - YZ85 2004-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - YZ85 2004-19

Üdvözlünk a legjobb minőségű motoralkatrészek és kiegészítők webáruházában! Bemutatjuk neked a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédőt, amely kifejezetten a Yamaha YZ85 2004-19-es modelljeihez készült. Ezek a vázvédők nemcsak esztétikai szempontból vonzóak, hanem a legmagasabb minőséget és tartósságot kínálják a motorosok számára.

A termék jellemzői

  • Prémium minőségű anyagok: A PRO-CARBON RACING kizárólag a legjobb minőségű karbon szálakat használja, amelyek rendkívül ellenállóak és ultra könnyűek.
  • Tökéletes illeszkedés: Az YZ85 2004-19-es modellek vázához tervezett vázvédők tökéletesen illeszkednek a motorra, maximális védelmet nyújtva a vázszemeknek és más kritikus pontoknak.
  • Egyedülálló megjelenés: Karbonszálas dizájn, amely növeli a motor esztétikai megjelenését és egyedivé teszi azt.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű és gyorsan telepíthető rendszer biztosítja, hogy még a kezdő motorosok is probléma nélkül felszerelhetik. Részletes telepítési útmutatóval érkezik.
  • Hosszú élettartam: A karbon szálas anyagok kopásállóak és hosszú élettartamot garantálnak, így a vázvédő éveken át megőrzi funkcionalitását és megjelenését.

A PRO-CARBON RACING előnyei

A PRO-CARBON RACING márka német precizitással és kiemelkedő minőséggel van összekapcsolva. Motorosok és szakértők egyaránt elismerik a cég termékeinek kivételes teljesítményét és megbízhatóságát. A PRO-CARBON RACING vázvédők nemcsak megvédik motorod vázát a sérülésektől, hanem növelik annak teljesítményét és vezetési élményét is.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédőt?

Az YZ85 2004-19-es modellek tulajdonosai számára ez a vázvédő elengedhetetlen kiegészítő. Az off-road motorozás során a motor vázának védelme kritikus fontosságú lehet. A PRO-CARBON RACING vázvédői nemcsak megóvják a motort a kopástól és károsodástól, hanem egyedülálló megjelenést is biztosítanak. Ha igazán szeretnéd motorodat a legjobb állapotban tartani, és megőrizni annak értékét, akkor nem hiányozhatnak motorodról ezek a vázvédők.

Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezz be egy PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédőt még ma! Tekintsd meg a Motoralkatrész Webshopunkat és fedezd fel széles választékunkat, melyben megtalálhatók további prémium minőségű motoralkatrészek és kiegészítők. Birka módjára futnak ezek az OFF-ROAD kiegészítők a rendelési oldalon.

Ne habozz, védje motorját még ma!

Cikkszám: 757751
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges