PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Tall - YZ450F 2010-13

Gyártó:
Cikkszám:
757756

85000.000053

66929.1339

85 000 Ft

Nettó: 66 929 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Tall - YZ450F 2010-13

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Tall - YZ450F 2010-13

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Vázvédők

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING kiváló minőségű vázvédője a Yamaha YZ450F 2010-2013 modelljeihez tervezték, amely tökéletes kiegészítője minden versenyző és motoros számára, akik szeretnék maximalizálni motorjuk védelmét és teljesítményét. Ez a vázvédő a legmodernebb szénszálas technológiával készült, mely nemcsak rendkívül könnyű, hanem hihetetlenül tartós is.

Kiemelkedő tulajdonságok és előnyök:

  • Kiváló védelem: A PRO-CARBON RACING vázvédője kiválóan védi a motor vázát a kőfelverődések, ütődések és egyéb sérülések ellen, amelyek a terepen történő használat során előfordulhatnak.
  • Szénszálas konstrukció: A szénszálas anyagnak köszönhetően a vázvédő rendkívül könnyű, ugyanakkor maximális védelmet nyújt.
  • Stílusos megjelenés: A szénszálas minta elegáns és sportos külsőt kölcsönöz a motorodnak, amely bármely versenypályán vagy terepen kitűnik.
  • Egyszerű felszerelés: A vázvédőt könnyű telepíteni, s szorosan illeszkedik a motor vázához, megőrizve annak eredeti szerkezeti integritását.
  • Hosszú élettartam: Az anyag és a gyártási folyamat kombinációja révén a PRO-CARBON RACING vázvédője rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megóvja motorodat.

Azoknak a motorosoknak, akik magas szintű teljesítményt és védelmet igényelnek, a PRO-CARBON RACING vázvédő a tökéletes választás. A Yamaha YZ450F 2010-2013 modelljeihez optimalizált tervezés biztosítja, hogy a védő tökéletesen illeszkedjen a motorhoz, minimalizálva a mozgást és maximális védelmet nyújtva.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING vázvédőt?

  • Innovatív technológia: A szénszálas anyagok kombinációja és a precíziós gyártás révén a vázvédők kiemelkedő minőséget képviselnek.
  • Professzionális választás: A világ számos szakértője és profi versenyzője választja a PRO-CARBON RACING termékeit, köszönhetően azok minőségének és megbízhatóságának.
  • Testre szabott védelem: A vázvédő specifikus modellre optimalizált, amely biztosítja a legjobb illeszkedést és védelmet.

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING vázvédőt, és élvezze a nyugalmat, amit a motorja maximális védelme jelent. Az egyszerű rendelési folyamat és a gyors szállítás biztosítja, hogy hamarosan élvezhesse a védő nyújtotta előnyöket.

Cikkszám: 757756
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges