PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ450F 2014-17

Gyártó:
Cikkszám:
757757

85000.000053

66929.1339

85 000 Ft

Nettó: 66 929 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ450F 2014-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ450F 2014-17 termékünk a motorosok és versenyzők kedvenc választása, akik keresik a legjobb védelem és stílus kombinációját kedvenc motorkerékpárjuk számára. Ezzel a kiváló minőségű vázvédővel a Yamaha YZ450F (2014-17) modellekre optimalizáltunk, biztos lehet benne, hogy motorja mindig a legjobb formájában lesz.

Ez a vázvédő speciálisan a Yamaha YZ450F 2014 és 2017 között gyártott modelljeihez készült, figyelembe véve minden apró részletet, ami elengedhetetlen a tökéletes illeszkedéshez és védelemhez. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló minőségű anyagokról és a precíz gyártási folyamatról, mely garantálja, hogy a termék hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál majd.

A vázvédő szénszálas anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós, miközben könnyű marad. Ez az anyag tökéletesen ellenáll a sérüléseknek és kopásnak, amelyeket a motorozás során elszenvedhet a motor váza. A szénszálas design nemcsak funkcionális, de esztétikus is, hiszen modern és profi megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ450F 2014-17 nem csupán védi a motorkerékpár vázát a sérülésektől, de hozzájárul a motor stabilitásához és teljesítményéhez is. A termék segít jobban elviselni az ütések és rezgések hatását, amely különösen fontos a nehéz terepen történő motorozáskor vagy versenyzéskor. A megfelelő védelem nélkül a motor váza sérülhet, amely komoly költségekkel jár és befolyásolhatja a motor teljesítményét.

  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Yamaha YZ450F 2014-17 modellekhez tervezték.
  • Anyaga: Magas minőségű szénszálas anyagból készült a maximális védelem és tartósság érdekében.
  • Telepítés: Könnyen telepíthető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértői tudást.
  • Szín: Fekete szénszálas design, ami modern és stílusos megjelenést biztosít.

A vázvédő egyszerűen telepíthető, és nem igényel különösebb tudást vagy speciális szerszámokat. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a vázvédő a helyén maradjon még a legnehezebb körülmények között is, így maximális védelmet nyújt a motor váza számára.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ450F 2014-17 a tökéletes választás azoknak, akik a lehető legjobb védelmet szeretnék nyújtani motorjuknak. A kiváló minőségű anyagok, az egyszerű telepítés és a modern design mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék kiemelkedjen a versenytársak közül. Vásároljon még ma, és élvezze a nyugodt motorozást, tudva, hogy motorja a legjobb védelemben részesül!

Cikkszám: 757757
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges