PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ250F 2014-15

Gyártó:
Cikkszám:
757754

85000.000053

66929.1339

85 000 Ft

Nettó: 66 929 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ250F 2014-15

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ250F 2014-15 egy kiváló minőségű termék, amely speciálisan a Yamaha YZ250F 2014-15 modellekhez lett tervezve. Ha Ön motorrajongó vagy versenyző, akkor tudja, milyen fontos a motor alkatrészeinek védelme és karbantartása. Ez a vázvédő nemcsak hogy megóvja a motor vázát a sérülésektől és kopástól, de növeli is az élettartamát, így Ön hosszabb ideig élvezheti a motorozás élményét.

A PRO-CARBON RACING által gyártott vázvédő karbon-kompozit anyagból készül, melynek köszönhetően rendkívül könnyű és tartós. Az anyag kiváló kopásállóságot és ütésállóságot biztosít, így a legkeményebb versenyfeltételek között is megállja a helyét. A karbon szálak különleges szerkezete miatt a vázvédő nemcsak robusztus és erős, de esztétikailag is magasan kiemelkedik a piacon elérhető termékek közül.

A vázvédő egyedi kialakítása követi a Yamaha YZ250F 2014-15 sajátos vonalait és formáját, így tökéletesen illeszkedik a motorhoz. A precíziós gyártásnak köszönhetően az installálás roppant egyszerű és gyors, így akár otthon is könnyedén felszerelheti. Mindössze néhány alapvető szerszámra van szükség hozzá, és az összes szükséges rögzítő elem a csomagban található.

Az alkatrész kifejlesztése során a gyártó figyelembe vette a motorosok különféle visszajelzéseit és igényeit, így biztos lehet benne, hogy egy olyan terméket választ, amely már számos profi és amatőr versenyző megelégedésére szolgál. A karbon vázvédő nemcsak védi a motort a károsodástól, de hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is, mivel csökkenti a súlyt és javítja az aerodinamikai tulajdonságokat.

Amennyiben Ön szeretné megőrizni motorja értékét, és védeni kívánja a fontos részegységeit a sérülésektől, a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédő - Magas - YZ250F 2014-15 az ideális választás. Ne habozzon, rendeljen most, és emelje motorja védelmét a legmagasabb szintre!

Miért érdemes a PRO-CARBON RACING termékeket választani?

  • Prémium minőségű karbon anyagok
  • Könnyű és tartós kialakítás
  • Egyszerű és gyors installáció
  • Profi és amatőr motorosok által tesztelt és jóváhagyott
  • Kifejezetten Yamaha YZ250F 2014-15 modellekhez tervezve

Látogassa meg webshopunkat és fedezze fel további motoralkatrész és motoros ruházati termékeink széles kínálatát!

Cikkszám: 757754
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges