PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédelem - Magas - YZ450F 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
757758

85000.000053

66929.1339

85 000 Ft

Nettó: 66 929 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédelem - Magas - YZ450F 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédelem - Magas - YZ450F 2018-19 egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett vázvédő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy optimális védelmet nyújtson a motorod váza számára, miközben megőrzi annak esztétikai megjelenését és teljesítményét.

Ez a termék a PRO-CARBON RACING neves gyártó legmodernebb technológiai eljárásaival készült, garantálva az erősséget, tartósságot és könnyű súlyt. A védő karbonból készült, amely nem csak elképesztően erős és ellenálló, de rendkívül könnyű is, így nem befolyásolja a motorozás dinamizmusát és irányíthatóságát.

Főbb tulajdonságok:

  • Magas minőségű karbon anyag: A karbonanyag rendkívül tartós és ellenálló, védi a vázat a sérülésektől és karcolásoktól, miközben könnyű marad.
  • Speciális tervezés: A védő kifejezetten a Yamaha YZ450F 2018-19 modellekhez készült, így tökéletesen illeszkedik és nem akadályozza a motor működését.
  • Könnyű telepítés: A védő egyszerűen felszerelhető, és nem igényel speciális eszközöket vagy szakértelmet.
  • Kiváló esztétikai megjelenés: A karbon stílusos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely egyedi és prémium kinézetet biztosít.
  • Nagyfokú védelem: Megvédi a vázat a környezeti hatásoktól, ütközésektől, és egyéb sérülésektől, amelyek a normál motorhasználat során előfordulhatnak.

A védő magas tervezési és gyártási szabványok szerint készült, annak érdekében, hogy a versenyzők és motorosok maximális teljesítményt és biztonságot élvezhessenek. A karbon használata a védőben nem csupán a súly minimalizálását célozza, hanem a hőállóságot és a korrózióval szembeni ellenállást is fokozza. Így a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédelem - Magas - YZ450F 2018-19 hosszú élettartammal rendelkezik, és a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

A telepítés rendkívül egyszerű, és gyorsan elvégezhető, anélkül hogy szükség lenne bármilyen speciális szerszámra. Ezáltal a motorod vázának védelme és stílusának feljavítása néhány perc alatt megoldható. Emellett a védő kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a motor alapvető működését vagy a különböző alkatrészek hozzáférhetőségét.

Fontos megjegyezni: A PRO-CARBON RACING termékei közé tartozik ez a vázvédő, amely maga az innováció és a minőség szimbóluma a motorkerékpár-alkatrészek piacán. A termék megfelel a legmagasabb követelményeknek, amelyeket a motoros közösség elvár, legyen szó amatőr vagy profi versenyzőkről.

Ha nem csak megvédeni szeretnéd a motorod vázát, hanem egyben stílusos és modern megjelenést is szeretnél biztosítani, akkor a PRO-CARBON RACING Yamaha Vázvédelem - Magas - YZ450F 2018-19 a tökéletes választás számodra. Egyesítsd a védelmet és az esztétikát ezzel a kiemelkedő termékkel, és élvezd a motorozást minden körülmények között!

Cikkszám: 757758
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges