PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető - YZ85

Gyártó:
Cikkszám:
757737

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető - YZ85

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető - YZ85

A PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető egy kifejezetten a YZ85 modellhez tervezett prémium termék. Ez a láncvezető egy kiváló minőségű alkatrész, amelyet a motorosoknak és a profiknak egyaránt ajánlunk, akik komolyan veszik a teljesítményt és a tartósságot. Ez a termék a motocross és enduro versenyeken is helytáll, ahol a legkeményebb körülményekkel kell szembenézni.

Az anyaga szigorú minőségi követelményeknek felel meg, amely biztosítja, hogy hosszú élettartamú és ellenálló legyen a kopással és a sérülésekkel szemben. A karbon felépítés könnyű, de rendkívül erős, ami hozzájárul a kerékpár teljes súlyának csökkentéséhez, így javítva a teljesítményt. Ez a pont különösen fontos a versenyzők számára, akik milliméterenként és grammról grammra keresnek előnyt a pályán.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőség: A legjobb anyagokból készült, hosszú távú megbízhatóságot biztosít.
  • Speciális kialakítás: Kifejezetten a Yamaha YZ85 modellhez tervezve.
  • Könnyű és tartós: Karbonszálas felépítése révén erős és könnyű.
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető a gyári szerelvényekre, nincs szükség extra módosításra.
  • Verseny célokra is alkalmas: Ideális választás motocross és enduro versenyeken.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető rendszeres használat mellett is kiemelkedően teljesít. Az anyag és a kialakítás révén járul hozzá a lánc problémamentes működéséhez és megakadályozza a lánc leugrását, illetve a különböző mechanikai sérüléseket. Ezek a láncvezetők különösen fontosak a motorosok biztonsága szempontjából, ami minden professzionális és hobbi motoros számára elengedhetetlen.

A könnyű telepítés és a kompatibilitás miatt a PRO-CARBON RACING Yamaha Láncvezető - YZ85 ideális választás mindazoknak, akik nem szeretnének időt veszíteni a bonyolult szerelési folyamatokkal, de ugyanakkor nem kívánnak kompromisszumot kötni a minőség terén.

Raktáron elérhető a PRO-CARBON RACING termékeinek széles választéka mellett. Vásároljon most a legjobb árakért és a leggyorsabb kiszállításért! Szerezze be a legjobb minőségű láncvezetőt, és élvezze a biztonságos és zökkenőmentes motorozást minden körülmények között!

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Rendelje meg most, és tapasztalja meg a PRO-CARBON RACING termékeinek kiemelkedő teljesítményét és minőségét!

Cikkszám: 757737
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges