PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2014-18 Készlet

Gyártó:
Cikkszám:
757743

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2014-18 Készlet

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a MotoGear Webshopban, ahol a motoros közösség legmagasabb minőségű alkatrészeit és kiegészítőit kínáljuk. Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő készletet, amely kifejezetten a YZ250F 2014-18 modell számára készült. Ez a termék kategóriájában kiemelkedő, és ideális választás azok számára, akik kiváló minőségű és megbízható védelmet keresnek motorkerékpárjuk számára.

Kiemelkedő védelem és tartósság

A PRO-CARBON RACING név garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az általunk kínált kipufogó védő rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amely lehetővé teszi, hogy motorja hosszú élettartamú és védett legyen a legextrémebb körülmények között is. A speciális szénszálas anyag kiváló ellenállóképességet biztosít a hőnek, ütésnek és kopásnak egyaránt.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag: A szénszálas anyagok rendkívül tartósak és könnyűek, így garantálják motorja védelmét anélkül, hogy jelentős súlyt adnának hozzá.
  • Model-specifikus kialakítás: A YZ250F 2014-18 modellhez tervezett védő tökéletesen illeszkedik, biztosítva az optimális védelmet és esztétikai megjelenést.
  • Egyszerű telepítés: A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez. Nem szükséges különleges szerszámok vagy szakértelem.
  • Korrózióálló: Az anyag speciális felületkezelése biztosítja a kiváló korrózióállóságot, így hosszú távon megőrzi újszerű állapotát.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a legmagasabb minőség és a legjobb teljesítmény iránt. Mindegyik termék részletes tervezési és tesztelési folyamatokon megy keresztül, hogy biztosítsa a maximális funkcionalitást és biztonságot. Az általunk kínált kipufogó védő nem csak védelmet nyújt, hanem hozzájárul motorja esztétikai megjelenéséhez is.

Egy profi motoros számára elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket használja. A PRO-CARBON RACING termékei megfelelnek a legmagasabb színvonalú követelményeknek, így biztos lehet benne, hogy megfelelő védelmet és teljesítményt kap, akár versenypályán, akár nehéz terepen.

Rendelje meg most!

Ne habozzon, és rendeljen most a MotoGear Webshopban! Biztosítjuk, hogy elégedett lesz a vásárlásával. Tekintse meg további termékeinket is, hogy megtalálja az összes szükséges védő- és alkatrészt motorjához. Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz.

Cikkszám: 757743
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges