PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő - Minden YZ/YZF 2006-19

Gyártó:
Cikkszám:
757773

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő - Minden YZ/YZF 2006-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő egy elengedhetetlen kiegészítő minden motorrajongó számára, aki nagyra értékeli a kiváló minőséget és a maximális védelmet. Ez a prémium minőségű termék kifejezetten a Yamaha YZ/YZF modellekhez készült, 2006-2019 között gyártott összes modellhez kompatibilis. A PRO-CARBON RACING egy jól ismert márka a motoralkatrész-iparban, amely kompromisszumoktól mentesen kínálja a legjobb megoldásokat a felhasználók számára.

A hátsó féknyereg védő speciális szénszálas anyagból készül, amely egyszerre nyújt könnyű súlyt és hihetetlen tartósságot. A szénszálas anyag nem csak ellenáll az extremális körülményeknek és az ütéseknek, de stílusos megjelenést is kölcsönöz a motorkerékpárnak. A védő nagyfokú ellenállást biztosít a karcolásokkal, horpadásokkal és egyéb mechanikai sérülésekkel szemben, így hosszú éveken át megőrzi funkcióját és esztétikai értékét.

Az egyszerű telepítési folyamat egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek. A PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő kifejezetten a Yamaha YZ/YZF modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és stabil rögzítést biztosít. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így akár otthoni körülmények között is egyszerűen elvégezhető.

Továbbá, ez a féknyereg védő segít megőrizni a hátsó fékrendszer optimális működését, ami különösen fontos a nagy sebességgel történő motorozás során. A fokozott védelem révén csökkentheti a karbantartási költségeket és meghosszabbíthatja a fékrendszer élettartamát.

Motoralkatrész webshopunkban kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb színvonalnak. A PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő is ezen elvek mentén lett kiválasztva. Ügyfeleink számíthatnak a gyors szállításra, kiváló ügyfélszolgálatra és versenyképes árakra.

Amennyiben Yamaha YZ/YZF motorod van 2006-2019 közötti gyártási évvel, és szeretnéd maximális védelemmel ellátni a hátsó féknyerget, akkor a PRO-CARBON RACING Yamaha Hátsó Féknyereg Védő a tökéletes választás számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy további károktól óvd meg motorodat és növeld annak élettartamát prémium minőségű alkatrészekkel!

Cikkszám: 757773
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges