PRO-CARBON RACING Yamaha Haspáncél - YZ250F 2001-05

Gyártó:
Cikkszám:
757493

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Haspáncél - YZ250F 2001-05

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Haspáncél - YZ250F 2001-05

Azoknak a motorosoknak, akik az extrém terepen való motorozásban lelik örömüket, a megfelelő védelem kiemelkedően fontos. Ebben segít a PRO-CARBON RACING által gyártott Yamaha Haspáncél, amely különösen a YZ250F 2001-2005 közötti modellekkel kompatibilis.

Tartósság és Innovatív Technika

A PRO-CARBON RACING Haspáncél karbon-kompozit anyagból készül, ami kiemelkedő tartósságot és alacsony súlyt tesz lehetővé. Ez az anyag kiválóan képes ellenállni az ütődéseknek és karcolásoknak, így motorod alvázát megvédi a kövektől, gyökerektől és egyéb terepakadályoktól.

Ezenkívül a karbon anyag használata nem csak a fizikai védelmet növeli, hanem hozzájárul az optimális hőelvezetéshez is. Ez különösen fontos lehet hosszabb és intenzívebb motorozás során, ahol a motor hőmérséklete kritikus szerepet játszik a teljesítményben és megbízhatóságban.

Optimalizált Design

A Haspáncél ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy illeszkedjen az YZ250F motor testéhez, anélkül, hogy korlátozná annak mozgását vagy teljesítményét. A könnyű telepítés és eltávolítás is egy további plusz pont, amely megkönnyíti a karbantartás folyamatát.

A kevésbé hatékony acél haspáncélokkal ellentétben ez a termék nem növeli jelentősen a motor tömegét, így a motor irányítása és manőverezhetősége szinte változatlan marad. A karbon-kompozit anyagból készült termékek általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, ami indokolttá teszi az egyszeri befektetést.

Kiváló Ár-Érték Arány

A PRO-CARBON RACING Yamaha Haspáncél tökéletes választás mindazoknak, akik hosszú távon gondolkodnak és nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és védelmi szint között. Az ilyen minőségi termék hosszú távon alacsonyabb költségeket jelent, hiszen ritkábban kell cserélni vagy javítani a motor azon részeit, amelyeket a haspáncéllal védenek.

Telepítési Útmutató

1. Győződj meg róla, hogy a motorod tiszta és száraz.

2. Helyezd a haspáncélt az YZ250F aljára, hogy illeszkedjen a motor testének kontúrjaihoz.

3. Rögzítsd a mellékelt csavarokkal és tartozékokkal.

4. Ellenőrizd, hogy minden rögzítési pont szorosan van-e, de ne húzd túl, nehogy kárt tegyél a karbon szerkezetben.

Most már készen állsz arra, hogy biztonságban és magabiztosan vágj neki az útnak!

Vásárlási Információk

A PRO-CARBON RACING termékei között mindenki megtalálja a számára megfelelő védelmi eszközt. Böngészd webshopunkat és fedezd fel a teljes kínálatot, amely tartalmazza még a rezonátorvédőket és egyéb motoralkatrészeket is!

Ha bármilyen kérdésed van vagy további információra van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Válaszd a PRO-CARBON RACING Yamaha Haspáncélt, és élvezd a motorozás minden pillanatát védelmi kockázatok nélkül!

Cikkszám: 757493
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2001, 2002, 2003, 2004, 2005

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges