PRO-CARBON RACING Yamaha Haslep - YZ250F 2006

Gyártó:
Cikkszám:
757494

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Haslep - YZ250F 2006

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Haslep - YZ250F 2006

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING világszínvonalú, egyedi kialakítású kartervédője a Yamaha YZ250F 2006 modellhez tervezve, egyaránt kínálja a robusztus védekezést és a magas szintű teljesítményt. Ez a kartervédő nemcsak esztétikai szempontból lenyűgöző, hanem a rendkívüli funkcionalitása révén is kiemelkedik a piacon.

Kiemelkedő Védelmi Mechanizmus

A PRO-CARBON RACING kartervédő kiváló minőségű, könnyű karbon anyagból készült, amely ellenáll a legkeményebb terepen tapasztalható behatásoknak. Az új technológiai innovációk révén ez a haspáncél kivételesen erős, mégis könnyű súlyú, nem terheli feleslegesen a motorkerékpárt. Az anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy elnyelje az ütéseket, biztosítva a motorblokk maximális védelmét.

Tökéletes Illeszkedés

Ennek a kartervédőnek az egyik legfontosabb jellemzője, hogy precíz mérnöki munka eredményeként tökéletesen illeszkedik a Yamaha YZ250F 2006 modell motorjára. Az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén felszerelje a védőt, minimalizálva a szerelési időt és a komplikációkat. Az illeszkedés biztosítja, hogy a motor minden kritikus komponense védve legyen a sérülésektől.

Fokozott Tartósság és Teljesítmény

A használat során a kartervédő hosszú távon is megőrzi kiváló állapotát, köszönhetően a karbon anyag tartósságának és kopásállóságának. Ez a PRO-CARBON RACING kartervédő nem csak egy egyszerű motoralkatrész, hanem egy hatékony védelmi megoldás, amely segít megóvni a motor legfontosabb részeit a sérülésektől, növelve ezzel a teljesítményt és az élettartamot.

Könnyű Karbantartás

A karbantartás egyszerű és időhatékony, mivel a kartervédő ellenáll mindenféle szennyeződésnek, és könnyen tisztítható. Az anyag nem korrodálódik és nem rozsdásodik, így hosszú távon is megőrzi esztétikai és funkcionális tulajdonságait.

Összegzésképpen, a PRO-CARBON RACING Yamaha Haslep - YZ250F 2006 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden Yamaha YZ250F tulajdonos számára, akik a legmagasabb szintű védelmet és teljesítményt keresik. Könnyű súlyával, precíz illeszkedésével és megkérdőjelezhetetlen tartósságával biztos lehet benne, hogy a motorja mindig a legjobb állapotban marad.

Cikkszám: 757494
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2006

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges