PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ450F 2006-09

Gyártó:
Cikkszám:
757501

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ450F 2006-09

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ450F 2006-09

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Élvezze a fokozott védelmet és teljesítményt a PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate segítségével, kizárólag a YZ450F modellekhez tervezve, 2006 és 2009 közötti évjáratokhoz.

Termék részletei

A PRO-CARBON RACING Bashplate kifejezetten a 2006-09 YZ450F modellekre tervezett, hogy maximális védelmet nyújtson a motor alsó részének. Ez a fejlett haspáncél biztosítja a legjobb védelmet a kövek, törmelék és egyéb terep akadályok ellen, miközben megőrzi a motor könnyű kezelhetőségét és teljesítményét.

Kiváló anyagminőség

A bashplate karbon kompozit anyagból készül, amely egyensúlyt teremt a könnyű súly és a kiváló tartósság között. Az ilyen típusú anyag biztosítja, hogy a motor teljesítménye ne szenvedjen csorbát, miközben védi a motorját a legkeményebb körülmények között is.

Optimális védelem

A PRO-CARBON RACING bashplate kifejezetten arányos a Yamaha YZ450F vázával, így teljesen fedi és védi az olajtartályt és a motor alsó részeit. Ez megnöveli a motorélettartamot, csökkenti a kárt és a nem kívánt javítási költségeket.

Könnyű felszerelés

A terméket egyszerűen felszerelheti, mivel a készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz. Az illeszkedése tökéletes, nem igényel további módosításokat vagy speciális szerszámokat. Ezáltal gyorsan és könnyen felkészítheti motorját a következő kalandra.

Esztétikus megjelenés

A karbon anyag optikailag is kiemelkedő, modern megjelenést kölcsönöz a járművének. Ezen kívül ellenáll a korróziónak és az UV sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

Élvonalbeli technológia

A PRO-CARBON RACING termékei a legújabb technológiákat alkalmazzák a gyártás során, hogy biztosítsák a legmagasabb minőséget és teljesítményt. Mindegyik bashplate szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül, hogy megfeleljen a verseny- és terepkörülmények legszigorúbb követelményeinek is.

Vásárlói visszajelzések

Ügyfeleink kiemelkedően pozitívan értékelik a PRO-CARBON RACING bashplate előnyeit. Különösen dicsérik a termék strapabíróságát, könnyű súlyát és az általános esztétikai megjelenését. Sok motoros számolt be arról, hogy jelentősen csökkentette a motor károsodásának esélyét nehéz terepen.

Tegye motorját még inkább ütésállóvá és modern megjelenésűvé a PRO-CARBON RACING bashplate segítségével, és élvezze a biztonságosabb és zavartalanabb vezetési élményt!

Cikkszám: 757501
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ450F 2006, 2007, 2008, 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges